Η Κατερίνα Κούτρη στο πλευρό των Ηπειρωτών

Κυρίως θέματα Πολιτική

Στο κάλεσμα της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης για την προσφορά λαμπάδων στα παιδάκια της ακριτικής Πωγωνιανής και των όμορων περιοχών, ανταποκρίθηκε η Κατερίνα Κούτρη, υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ένωσης Κεντρώων. Η κ. Κούτρη επισκέφθηκε τα γραφεία της Ηπειρωτικής Εστίας και με χαρά παρέδωσε χειροποίητες λαμπάδες για τα παιδιά στην γενική γραμματέα της Εστίας κ. Αθηνά Τοτοκώτση.

Σε δηλώσεις της η κ. Κούτρη εξήρε το σπουδαίο έργο που επιτελεί η Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης και σημείωσε πως η Ηπειρωτική Εστία δεν είναι απλός ένας Σύλλογος, αλλά ένας θεσμός για την Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, τόνισε πως πάντα ήταν και θα είναι κοντά σε κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών στην ελληνοαλβανική μεθόριο. Από την πλευρά της η κ. Τοτοκώτση ευχαρίστησε την υποψήφια Ευρωβουλευτή για τα καλά της λόγια και για τα δώρα της προς τα παιδιά των ακριτικών περιοχών της Ηπείρου.

Δείτε επίσης:
Στα εγκαίνια της 4ης Διεθνούς Έκθεσης Αθλητισμού SportExpo παραβρέθηκε η υποψήφια Ευρωβουλευτής Κατερίνα Κούτρη εκπροσωπώντας την Ένωση
Αύξηση των δυνάμεών του κατά 2% εμφανίζει ο υποψήφιος για το δημαρχείο θώκο της Θεσσαλονίκης
Την 18 Απριλίου 2019 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) και άρχισε η προεκλογική
Να τεθεί εκτός κυβέρνησης ο Πάνος Καμμένος, με αντάλλαγμα τον έλεγχο των εφημερίδων του ΔΟΛ,
«Για πέταμα είναι όλες οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου» για την Παιδεία, τόνισε ο πρόεδρος της
Το Ευρωψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας Το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας
Κοινοποιήστε το άρθρο:
Ρούχα και φορέματα