Επιστρέφει η εμπιστοσύνη στους πολίτες και στον αθλητισμό με τον Κρητικό Λευτέρη Αυγενάκη!

Ελλάδα Κυρίως θέματα Πολιτική

Επιστρέφει η εμπιστοσύνη στους πολίτες και στον αθλητισμό με τον Κρητικό Λευτέρη Αυγενάκη!

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Επιστρέφει η εμπιστοσύνη στους πολίτες και στον αθλητισμό με τον Κρητικό Λευτέρη Αυγενάκη!
Η κοινωνία μας είναι γεγονός πως υποφέρει μάλιστα σε μεγάλο βαθμό εδώ και πολλά χρόνια.
Οικονομικά σκάνδαλα διέλυσαν κάθε υγιές κομμάτι του κοινωνικού ιστού με αποτέλεσμα λιτότητας και φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού, και του αθλητισμού.
Ο αθλητισμός είναι η καρδιά του Πολιτισμού και είναι το φώς για κάθε λαό.

Με την είσοδο της Νέας Δημοκρατίας υποσχόμενη τις μέγιστες αλλαγές και την πάταξη
της διαφθοράς και της διαπλοκής, το χαρτοφυλάκιο του Αθλητισμού το ανέλαβε ο Κρητικός Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης.
Μια άριστη επιλογή με δυνατή υπογραφή και ουσία αν σκεφτεί κανείς πως ο Βασιλειάδης τελικά απείχε από τον τίτλο του αδιάφθορου στην καταπολέμηση της διαφθοράς και της διαπλοκής.
Το νέο νομοσχέδιο του αθλητικού νόμου, είναι βέβαιο πως θα δώσει νέα πνοή τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αρκεί να γίνουν και οι σωστές αλαγές ως προς τις αναγνωρίσεις των ομοσπονδιών.
Ο Λευτέρης Αυγενάκης σε αυτήν την μεταβατική περίοδο σαφώς και απολαμβάνει της εκτίμησης όσο και της αποδοχής αφού και νέος είναι, και δυναμικός είναι , έχοντας και τις γνώσεις για να επαναφέρει τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό σε μια κανονική ροή.
Ο αθλητικός κόσμος έχει ανάγκη να ονειρευτεί και πάλι με αξιοκρατικά κριτήρια.
Οι ευκαιρίες πρέπει να είναι για όλους ίσες και πάντα με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθε,
κάτι που οι προηγούμενοι δεν το γνώριζαν, και ούτε το έμαθαν.
Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι η ελπίδα μας ,η ελπίδα της νεολαίας στον αθλητισμό και η πεποίθηση όλων μας ότι θα τα καταφέρει στις πράξεις, αυτό δηλαδή που δεν έκαναν όλοι όι άλλοι τα προηγούμενα χρόνια.

Εμείς θα είμαστε οι αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε βήμα του για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Αθλητισμού στην Ελλάδα.

O Λευτέρης Αυγενάκης είναι πολιτικός και όχι ταχυδακτυλουργός, όπως ο πρώην Γιώργος Βασιλειάδης και ο πρώην γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός που είχαν και την μοναδική ικανότητα να φάνε και να εξαφανίσουν 2 αθλητικές ερασιτεχνικές ομοσπονδίες του MUAYTHAI,οι οποίες ιδρύθηκαν το 1998 & 1999 και με τεράστια ιστορία!

Περισσότερα για τον Λευτέρη Αυγενάκη σύντομα!
Κλείνοντας το άρθρο μας, το politispress έχει ζητήσει προσωπική συνέντευξη από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ευάγγελος Ξανθάκης