Οι κοντοί «κερατώνουν»!

Media

❱❱ Ερευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου δείχνει ότι οι άνδρες που τους λείπει μπόι έχουν ροπή προς την… απιστία!

Κάτι ήξερε η αείμνηστη Ρίτα Σακελλαρίου, όταν τραγουδούσε «είναι γάτα ο κοντός με τη γραβάτα»!

Αρκετά χρόνια μετά έρχεται να την επιβεβαιώσει και η επιστήμη, που διαπιστώνει πως το ύψος καθορίζει και τη ροπή προς την απιστία! Αυτό προκύπτει από έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, στην οποία τα πρωτεία στο «κέρατο» κατέκτησαν οι κοντοί!

Σε δείγμα 1.000 ανδρών απ’ όλη τη χώρα και με παραμέτρους το ύψος και την πολυγαμικότητα, περισσότερο άπιστοι αναδείχθηκαν οι κοντοί. Οι άνδρες χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες και ως βραχύ ύψος θεωρήθηκε το 1,60-1,70 μ., ενώ ως μεγάλο πάνω από 1,80 μ. Οι κοντοί, λοιπόν, αποδεικνύονται μακράν οι πιο… μπερμπάντηδες, με σχεδόν διπλάσια ποσοστά απιστίας από τους ψηλούς!

Μάλιστα, φαίνεται ότι σχεδόν όλοι οι κοντοί έχουν κάνει τις… κουτσουκέλες τους και έχουν φορέσει στη σύντροφό τους το λεγόμενο «κέρατο», αφού προέκυψε ότι οκτώ στους δέκα είχαν παράλληλες σχέσεις! Αντίθετα, από τους προικισμένους σε ύψος μόλις ένας στους δέκα ήταν πολυγαμικός.

Σε μια κοινωνία ανταγωνιστική, οι λιγότερο ευνοημένοι ανατομικά άνδρες πρέπει να γίνουν θελκτικοί με άλλα προσόντα, όπως είναι το μυαλό, το χρήμα, το χιούμορ ή η σκέψη.

Με αυτοπεποίθηση

«Πολλοί εμφανίσιμοι και ψηλοί άνδρες δεν νιώθουν την ανάγκη να φλερτάρουν μια γυναίκα, έχοντας την αυτοπεποίθηση του ωραίου και μοιραίου, κάτι που δημιουργεί απέχθεια στις γυναίκες, που θέλουν επίσης να μοιράζονται τα βλέμματα θαυμασμού» ανέφερε ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, που εξηγεί γιατί οι κοντοί παίρνουν τη μερίδα του λέοντος: «Ενας πιο κοντός άνδρας θα διεκδικήσει περισσότερες γυναίκες από όσες του αναλογούν, για να αποδεικνύει στον εαυτό του πως είναι πιο γοητευτικός από έναν ψηλότερο άρρενα».

ΠΗΓΗ https://www.espressonews.gr

Δείτε επίσης:
Συγκεκριμένα, οι κριτές στάθηκαν στις πλαστικές επεμβάσεις σε χείλη και πρόσωπο που έχει κάνει,
H Gina Stewart είναι 47 ετών και φυσικά δεν της ταιριάζει να την λέμε γιαγιά,
Η πληθωρική 30χρονη πόζαρε στο φακό του Richard Stow Η Ashley James, η τηλεπερσόνα που...
Η Έλεν Όουεν αναστατώνει τη Μύκονο (pics) To μοντέλο Έλεν Όουεν απολαμβάνει τις διακοπές της
ΑΠΟ http://jenny.gr Η 19χρονη Sommer, είναι Guru της γυμναστικής και έχει εστιάσει όλη της την
Εξόρμηση στη Σαντορίνη για τη Μαντώ Γαστεράτου, η οποία εκμεταλλεύτηκε τις δύο ημέρες ρεπό για
Κοινοποιήστε το άρθρο:
Ρούχα και φορέματα