Από αυτό το Σάββατο ξανακυκλοφορεί στα περίπτερα ο “Επενδυτής”

Media Κυρίως θέματα
του Κρικόρ Τσακιτζιάν

Μια μεγάλη εφημερίδα, η οποία άφησε εποχή στον Τύπο, για την εγκυρότητά της και το ύφος της, ήταν ο Επενδυτής, ο οποίος είχε ένα άδοξο τέλος.
Μετά από προσπάθεια αρκετών μηνών, φτάσαμε στη στιγμή που μπορούμε να ανακοινώσουμε την επανέκδοση του Επενδυτή, που θα συνοδεύεται κι από την Εξουσία. Μια άλλη επίσης ιστορική εφημερίδα που ανήκε στον ίδιο όμιλο, του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη. Με επικεφαλής και πάλι τον άνθρωπο που εμπνεύστηκε και πρωτοκυκλοφόρησε αυτή την πετυχημένη εφημερίδα, τον Μιχάλη Ανδρουλιδάκη και μια μικρή ομάδα ρομαντικών δημοσιογράφων, ξεκινά και πάλι το ταξίδι του Επενδυτή.
Το επιχειρήσαμε μέσα στην κρίση και είπαμε να ρισκάρουμε και να κάνουμε την υπέρβαση. Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να δικαιώσει τις προσπάθειές μας και να αγκαλιάσει ο κόσμος τη νέα έκδοση αυτής της μεγάλης και ιστορικής εφημερίδας.
Από αυτό το Σάββατο, θα βρίσκονται στα περίπτερα οι ειδικές εκδόσεις του ΕΠΕΝΔΥΤΗ, που ετοιμάσαμε για τον Αύγουστο κι από το Σεπτέμβρη, κάθε Σάββατο θα είμαστε μαζί, για να σας ενημερώνουμε για την πολιτική, τα επιχειρηματικά νέα, την οικονομία, την υγεία, την παιδεία, τη διπλωματία, τα στρατιωτικά θέματα, την τοπική αυτοδιοίκηση και ό,τι άλλο απασχολεί το μέσο πολίτη.
Επίσης θα φιλοξενούμε απόψεις, σημαντικών ανθρώπων της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, αλλά και πετυχημένους επιχειρηματίες, οι οποίοι θα παρουσιάζουν τις επιχειρηματικές τους προσπάθειες, εκθέτοντας παράλληλα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.
Τέλος θα δώσουμε μεγάλη έμφαση στα αγροτικά θέματα και σε σύγχρονες μεθόδους καλλιεργειών.
Από εσάς περιμένουμε να μας εμπιστευθείτε, να μας διαβάσετε και να μας κρίνετε.