ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

Μαγειρική

Υλικά:

½ φλιτζάνι βούτυρο
¾ φλιτζάνι ζάχαρη
2 αβγά
1 φλιτζάνι μπύρα
άρωμα βανίλιας
1½ φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
βούτυρο για το τηγάνισμα
μέλι
καρύδια
κανέλα
Εκτέλεση:

Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου να μαλακώσει. Το χτυπάμε με το μίξερ και προσθέτουμε τη ζάχαρη συνεχίζοντας το χτύπημα.

Στη συνέχεια προσθέτουμε ένα – ένα τα αβγά, τη μπύρα, τη βανίλια και τέλος το αλεύρι. Ζεσταίνουμε στο τηγάνι το βούτυρο και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά, μέτριες σε μέγεθος τηγανίτες, φροντίζοντας να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις στοιβάζουμε σε σωρό.

Τελειώνοντας τις περιχύνουμε με μέλι και πασπαλίζουμε με καρύδια και κανέλα.

Σερβίρουμε αμέσως.

Δείτε επίσης:
Η ιστορία του Φραπέ Γλυκός, σκέτος, μέτριος, με γάλα ή χωρίς, με πάγο ή παγωτό
Γράφτηκε απο Χριστίνα Φώτη Food Blogger Αυτή η πεντανόστιμη τάρτα τα έχει όλα. Εύκολη, γρήγορη
Τούρτα Φράουλας , αφράτη και δροσερή ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο παντεσπάνι 3 ορόφων 1 κουτί κρέμα
Εύκολη καλοκαιρινή φρουτοσαλάτα σε μπολ από καρπούζι. Δροσερή και εντυπωσιακή, τέλεια για πάρτυ και τραπέζι.
Θέλετε να μάθετε από πού μας έρχεται ο βασιλικός πολτός; Εμείς οι καταναλωτές, ανεξάρτητα από
Το πιο εύκολο παγωτό βανίλια που έχετε φτιάξει και το πιο απολαυστικό που έχετε δοκιμάσει!
Κοινοποιήστε το άρθρο:
error
Ρούχα και φορέματα