ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

Μαγειρική

Υλικά:

½ φλιτζάνι βούτυρο
¾ φλιτζάνι ζάχαρη
2 αβγά
1 φλιτζάνι μπύρα
άρωμα βανίλιας
1½ φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
βούτυρο για το τηγάνισμα
μέλι
καρύδια
κανέλα
Εκτέλεση:

Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου να μαλακώσει. Το χτυπάμε με το μίξερ και προσθέτουμε τη ζάχαρη συνεχίζοντας το χτύπημα.

Στη συνέχεια προσθέτουμε ένα – ένα τα αβγά, τη μπύρα, τη βανίλια και τέλος το αλεύρι. Ζεσταίνουμε στο τηγάνι το βούτυρο και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά, μέτριες σε μέγεθος τηγανίτες, φροντίζοντας να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις στοιβάζουμε σε σωρό.

Τελειώνοντας τις περιχύνουμε με μέλι και πασπαλίζουμε με καρύδια και κανέλα.

Σερβίρουμε αμέσως.

Δείτε επίσης:
Το πιο εύκολο παγωτό βανίλια που έχετε φτιάξει και το πιο απολαυστικό που έχετε δοκιμάσει!
Για τηγάνι Υλικά για 30 τεμάχια: 200 γρ. αμυγδαλόψιχα 200 γρ. ζάχαρη 100 γρ. νερό
Συστατικά 180 γρ. µαύρη σοκολάτα περιεκτικότητας 58-60% κακάο, ψιλοκοµµένη, 150 γρ. (2/3 φλ.) κρέµα γάλακτος,
Υλικά: 1 φλ. μαυρομάτικα 1 φλ. φασόλια άσπρα μέτρια 2 φλ. έγχρωμοι γίγαντες Καστοριάς ή
Από Δευτέρα Δίαιτα! Αυτό λοιπόν το είναι μια ιστορία τόσο παλιά στη ζωή μου που
Πασχαλινό Τσουρέκι ΥΛΙΚΑ 2 κιλά αλεύρι ολικής αλέσεως 3 φακελάκια ξερή μαγιά 6 αυγά 2
Κοινοποιήστε το άρθρο:
error
Ρούχα και φορέματα