Ταλιατέλες με ραγού μοσχάρι

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχάρια ελιά, περασμένο μια φορά από την μηχανή του κιμά
200γρ. σέλερυ-καρότο-κρεμμύδι
1 πακέτο μακαρόνια
Μπαχάρι | Πάπρικ | Αλάτι | Πιπέρι
300γρ. κρασί κόκκινο
300γρ. κρασί λευκό
200γρ. κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΙΑΤΟΥ
1. Βράζουμε τα μακαρόνια αλ ντέντε.
2. Σωτάρουμε το μοσχάρι καλά και ρίχνουμε ψιλοκομμένα το καρότο, το σέλερυ, το κρεμμύδι. Μόλις μαγειρευτούν καλά, σβήνουμε με το λευκό κρασί. Ρίχνουμε και το κόκκινο μαζί με τα μπαχαρικά και
συμπληρώνουμε νερό για να βράσει καλά για μια μισή ώρα.
3. Δένουμε το ραγού στο τέλος με την κρέμα γάλακτος.
4. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ραγού μας και τελειώνουμε το βράσιμο των μακαρονιών μέσα στη σάλτσα.
5. Σερβίρουμε βάζοντας από πάνω τριμμένο τυρί Σαν Μιχάλη.

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης
Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης