Ταλιατέλες με ραγού μοσχάρι

Ελλάδα Μαγειρική

Ταλιατέλες με ραγού μοσχάρι

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχάρια ελιά, περασμένο μια φορά από την μηχανή του κιμά
200γρ. σέλερυ-καρότο-κρεμμύδι
1 πακέτο μακαρόνια
Μπαχάρι | Πάπρικ | Αλάτι | Πιπέρι
300γρ. κρασί κόκκινο
300γρ. κρασί λευκό
200γρ. κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΙΑΤΟΥ
1.Βράζουμε τα μακαρόνια αλ ντέντε.
2.Σωτάρουμε το μοσχάρι καλά και ρίχνουμε ψιλοκομμένα το καρότο, το σέλερυ, το κρεμμύδι. Μόλις μαγειρευτούν καλά, σβήνουμε με το λευκό κρασί. Ρίχνουμε και το κόκκινο μαζί με τα μπαχαρικά και συμπληρώνουμε νερό για να βράσει καλά για μια μισή ώρα.
3. Δένουμε το ραγού στο τέλος με την κρέμα γάλακτος.
4.Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ραγού μας και τελειώνουμε το βράσιμο των μακαρονιών μέσα στη σάλτσα.
5.Σερβίρουμε βάζοντας από πάνω τριμμένο τυρί Σαν Μιχάλη.

Κυριακίδης Ευάγγελος

Δείτε επίσης:
Rib eye με πουρέ μήλο λάιμ και πατάτες baby ΥΛΙΚΑ 250γρ. Rib eye Πράσινα μήλα
Μιλφέιγ με μελιτζάνα ΥΛΙΚΑ Φύλλα Βηρυτού Προσούτο Ευρυτανίας Μελιτζάνες Τυρί Σαν Μιχάλη ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ
Το κουλούρι ΥΛΙΚΑ 1 Κουλούρι ολικής Ντοματίνια Μαγιονέζα Ρεπανάκια Φύτρες Ρεπανάκι Φέτα Νούμπουλο ΓΙΑ ΤΗΝ
Χόρτα με ποσέ αβγό ΥΛΙΚΑ 700γρ. αντίδια 1 αβγό 100γρ. τριμμένη γραβιέρα με μπούκοβο ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ποιές είναι οι σωστές θερμοκρασίες σερβιρίσματος κρασιού; Σερβίροντας το κρασί σας στην κατάλληλη θερμοκρασία το
Κοινοποιήστε το άρθρο:
Ρούχα και φορέματα