Μπουρέκια κασεροκροκέτας με ζαμπόν

Μπουρέκια κασεροκροκέτας με ζαμπόν

ΥΛΙΚΑ:
250 γρ. φύλλο κρούστας,
150 γρ. ζαμπόν κομμένο σε φέτες,
100 γρ. ταχίνι,
1 φλιτζανάκι πετιμέζι ροδιού,
30 κασεροκροκέτες.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Τηγανίζουμε τις κροκέτες και τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
2. Απλώνουμε τα φύλλα κρούστας και τα λαδώνουμε με σπορέλαιο.
3. Τοποθετούμε το ζαμπόν επάνω στο φύλλο κρούστας και βάζουμε τις κροκέτες ανά φύλλο.
4. Τυλίγουμε τις φλογέρες και αλείφουμε με αυγό. Πασπαλίζουμε με σουσάμι.
5. Ψήνουμε στους 180οC για λίγα λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
6. Σερβίρουμε με πετιμέζι ροδιού και σάλτσα ταχινιού.

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης

Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης