Μπουκετάκι σαλάτας με ξινομυζήθρα και ελιές θρούμπες Θάσου

ΥΛΙΚΑ για 2 άτομα
100 γρ. ξινομυζήθρα,
1 φύλλο γαλλική σαλάτα,
1 φύλλο λόλο ρόσο,
2 φύλλα σικόρε,
1 μακρόστενη φέτα αγγούρι,
100 γρ. ελιές θρούμπες Θάσου.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Τοποθετούμε την ξινομυζήθρα σε ένα πιάτο.
2.Φτιάχνουμε στη μέση μια φωλιά διπλώνοντας σε κύκλο τη φέτα αγγουριού.
3.Τοποθετούμε στη φωλιά τα φύλλα της πράσινης σαλάτας. Στολίζουμε περιμετρικά με τις ελιές.
4. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο.
5.Σερβίρουμε τη σαλάτα πριν το κύριο πιάτο ή ως μεζέ με ούζο ή τσίπουρο.

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης

Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης