Μους Κανέλα

Επιδόρπια Μαγειρική

Μους Κανέλα

ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα:
5 κρόκους αυγών,
200γρ. ζάχαρη,
½ λίτρο γάλα,
250γρ. σοκολάτα,
500γρ. σαντιγί,
2 πρέζα κανέλα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη.
2. Ρίχνουμε το γάλα, αφού το έχουμε ζεστάνει.
3. Έπειτα ρίχνουμε την κουβερτούρα.
4. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε σιγά-σιγά τη σαντιγί και την κανέλα.
5. Βάζουμε το μείγμα σε φόρμες και αφήνουμε να παγώσει στο ψυγείο.

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης

Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης