Μοσχαράκι γάλακτος με μετσοβόνε και μανιτάρια εποχής

Κυρίως πιάτα Μαγειρική

Υλικά για 4 άτομα
4 κομμάτια των 200γρ. μοσχαράκι γάλακτος,
300 γρ. μανιτάρια,
8 ψιλές φετούλες μετσοβόνε,
½ ποτήρι κόκκινο κρασί,
250γρ. ντεμί γκλας (σάλτσα κρέατος),
½ σκόρδο,
λίγο φρέσκο θυμάρι,
λίγο δενδρολίβανο.

Εκτέλεση
1.Σοτάρουμε το κρέας για λίγη ώρα και στραγγίζουμε το λάδι.
2.Ρίχνουμε τα μανιτάρια, τα οποία έχουμε καθαρίσει και κόψει σε μικρότερα κομμάτια και τα σοτάρουμε κι αυτά ελαφρώς.
3.Ρίχνουμε τα μυρωδικά και το σκόρδο ψιλοκομμένο.
4.Σβήνουμε με κρασί, τη ντεμί γκλας (σάλτσα κρέατος) και αφήνουμε να βράσει έως ότου να δέσει η σάλτσα.
5.Σερβίρουμε το κρέας και προσθέτουμε σε κάθε πιάτο μία- δύο φετούλες μετσοβόνε από πάνω για να λιώσει.

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης

Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης