Κοτοσαλάτα

ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ για 2 άτομα:
100 γρ. λάχανο
100 γρ. μαρούλι σγουρό
½ ντομάτα
½ αγγούρι
1 φιλέτο κοτόπουλο

Για το dressing
50 γρ. μαγιονέζα
50 γρ. μουστάρδα
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Ψιλοκόβουμε το λάχανο και το μαρούλι και τα στήνουμε στο πιάτο.

2.Κόβουμε το αγγούρι και την ντομάτα σε χοντρό καρέ και τοποθετούμε και αυτά στο πιάτο.

3.Φτιάχνουμε το dressing με τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο. Χτυπάμε το μείγμα καλά.

4. Τέλος κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε χοντρό ζουλιέν. Ψήνουμε στη σχάρα και από τις δυο πλευρές για λίγα λεπτά. (Εναλλακτικά, σοτάρουμε σε λίγο βούτυρο).

5. Ρίχνουμε το κοτόπουλο στη σαλάτα και σερβίρουμε.

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης
Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης