Κοτόπουλο με μέλι και σταφύλι

Κυρίως πιάτα Μαγειρική

Υλικά για 1 άτομο
1 φιλέτο κοτόπουλου,
5 ρώγες σταφύλι,
2 κλωνάρια θυμάρι,
1 κουτ. σούπας μέλι θυμαρίσιο,
2 κουτ. σούπας ζωμό κότας,
λίγο λευκό κρασί,
λίγο σουσάμι.

Εκτέλεση
1.Σοτάρουμε το φιλέτο κοτόπουλου και στραγγίζουμε το λάδι.
2.Ρίχνουμε σταδιακά το μέλι, το ζωμό κότας, το θυμάρι και το κρασί.
3.Προσθέτουμε και τις ρώγες των σταφυλιών και αφήνουμε τη σος για να γλασάρει.
4.Σερβίρουμε το πιάτο ζεστό, αλλά όχι καυτό.

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης

Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης