Καρπούζι και πεπόνι με φέτα και βασιλικό

Επιδόρπια Μαγειρική

Υλικά για 4-5 άτομα
1 κιλό καρπούζι,
1 κιλό πεπόνι,
500 γρ. τυρί φέτα,
15-20 φύλλα βασιλικού,
λίγο ελαιόλαδο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Κόβουμε το καρπούζι και το πεπόνι στο σχήμα και το μέγεθος που θέλουμε, όπως και την φέτα.
2.Ψιλοκόβουμε το βασιλικό και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
3.Σερβίρουμε σε σκεύος της αρεσκείας μας και περιχύνουμε λίγο ελαιόλαδο.

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης
Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης