ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

Μαγειρική

Για τηγάνι
Υλικά για 30 τεμάχια:

200 γρ. αμυγδαλόψιχα
200 γρ. ζάχαρη
100 γρ. νερό
1 φακελάκι βανίλια βούτυρο
Εκτέλεση: Λιώνετε σε τηγάνι τη ζάχαρη με την βανίλια και το νερό.

Προσθέτετε την αμυγδαλόψιχα και αφήνετε το μείγμα σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας το συνέχεια με ξύλινη κουτάλα, με προσοχή να μην καούν, ώσπου να εξατμισθεί το νερό και να κολλήσει η ζάχαρη στα αμύγδαλα και τ’ αφήνετε ώσπου να γυαλίσουν.

Αλείφετε ένα ρηχό ταψί ή μία λαμαρίνα με βούτυρο και τα αδειάζεται εκεί για να κρυώσουν.

Δείτε επίσης:
Γράφτηκε απο Χριστίνα Φώτη Food Blogger Αυτή η πεντανόστιμη τάρτα τα έχει όλα. Εύκολη, γρήγορη
Τούρτα Φράουλας , αφράτη και δροσερή ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο παντεσπάνι 3 ορόφων 1 κουτί κρέμα
Εύκολη καλοκαιρινή φρουτοσαλάτα σε μπολ από καρπούζι. Δροσερή και εντυπωσιακή, τέλεια για πάρτυ και τραπέζι.
Θέλετε να μάθετε από πού μας έρχεται ο βασιλικός πολτός; Εμείς οι καταναλωτές, ανεξάρτητα από
Το πιο εύκολο παγωτό βανίλια που έχετε φτιάξει και το πιο απολαυστικό που έχετε δοκιμάσει!
Συστατικά 180 γρ. µαύρη σοκολάτα περιεκτικότητας 58-60% κακάο, ψιλοκοµµένη, 150 γρ. (2/3 φλ.) κρέµα γάλακτος,
Κοινοποιήστε το άρθρο:
error
Ρούχα και φορέματα