Χωριάτικη σαλάτα

Μαγειρική Σαλάτες

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

1 ½ ντομάτα,
½ αγγούρι,
1 πιπεριά,
½ κρεμμύδι,
5-6 ελιές,
100 γρ. φέτα,
αλάτι,
ελαιόλαδο,
λίγη ρίγανη.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1.Πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά και τα κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια.

2.Τοποθετούμε στο σκεύος κι ανακατεύουμε μαζί με τις ελιές.

3.Ρίχνουμε τη φέτα κομμένη σε κομμάτια ή τριμμένη στο χέρι και ελάχιστο αλάτι.

4.Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και λίγη ρίγανη και ανακατεύουμε.

Επιμέλεια Ευάγγελος Κυριακίδης

Φωτογραφία Φώτης Καρακάσης