Την φρίκη γνώρισε στο “FACEBOOK” 42χρονη γερμανίδα που έμεινε φυλακισμένη σε διαμέρισμα στα Πατήσια.

Ελλάδα Κοινωνία Κυρίως θέματα

Σεσημασμένος και γνωστός για υποθέσεις ναρκωτικών φαίνεται να είναι ο 37χρονος δράστης που εμπλέκεται πλέον στην υπόθεση της “φυλάκισης” μιας 42χρονης γερμανίδας την οποία την εξέδιδε μέσω αγγελιών στο διαδίκτυο.
Την υπόθεση εξιχνίασε το τμήμα ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα όταν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν και συνέλαβαν τον κατηγορούμενο στο διαμέρισμά του στην οδό Αχαρνών και Σκιάθου στα Πατήσια.
Η γνωριμία του 37χρονου και της 42χρονης Γερμανίδας σύμφωνα με την μαρτυρία της γερμανίδας , έγινε μέσω FACEBOOK πριν δύο μήνες. Ο 37χρονος έπεισε την γερμανίδα να έρθει στην Ελλάδα, η οποία ήρθε στις αρχές Μαρτίου.
Από εκείνη τη στιγμή άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το μαρτύριο που θα επακολουθούσε.
Ο σεσημασμένος άνδρας αφού πήρε το διαβατήριο της γυναίκας και χρησιμοποιώντας βία , άρχισε να την εκδίδει μέσω αγγελιών που δημοσίευε στο διαδίκτυο.
Στο διαμέρισμα οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν ακόμη μία γυναίκα και εξετάζουν το γεγονός αν ήταν και αυτή θύμα ή συνεργός επίσης βρέθηκαν ναρκωτικά καθώς και ένα σημειωματάριο με σημειώσεις για ραντεβού , τιμές και ένα πελατολόγιο.
Στην 42χρονη γυναίκα παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη έως ότου επιστρέψει στην Γερμανία.

Διαβάστε επίσης :

Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη ως ύποπτος για εμπρησμό ο 45χρονος γιος του 85χρονου που βρήκε φρικτό θάνατο στην χθεσινή πυρκαγιά