Σύνθια (Ροδάνθη) Σάπικα: Στη Δυτική Θεσσαλονίκη στρέφω το βλέμμα μου και τις δυνάμεις μου

Ελλάδα Κυρίως θέματα Πολιτική

Στη Δυτική Θεσσαλονίκη στρέφω το βλέμμα μου και τις δυνάμεις μου

Στις Δυτικές Συνοικίες όπου έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της προεκλογικής της εκστρατείας αναφέρθηκε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης κ. Σύνθια (Ροδάνθη) Σάπικα στη ραδιοφωνική της συνέντευξη «Στο Κόκκινο 91.4»

«Πρόκειται για μια αποκομμένη περιοχή όπου στρέφω το βλέμμα μου και τις δυνάμεις μου. Στη Δυτική Θεσσαλονίκη συναντώ πάρα πολλούς ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν εργασία και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα λόγω της ανεργίας. Είναι δύσπιστοι με τους πολιτικούς. Τους καταλαβαίνω. Μου λένε ότι είναι αβοήθητοι. Εκεί υπάρχει ένα σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό, ταλαντούχοι νέοι που έχουν όραμα για την περιοχή τους. Για παράδειγμα οι κάτοικοι του Δήμου Παύλου Μελά ονειρεύονται το στρατόπεδο Καρατάσιου να γίνει ένα τεχνολογικό πάρκο. Θα είμαι συνεχώς δίπλα τους προκειμένου να υλοποιηθούν όσα είναι αναγκαία για την αναβάθμιση της περιοχής», τόνισε η κ. Σύνθια (Ροδάνθη) Σάπικα και συμπλήρωσε ότι το μετρό πρέπει να επεκταθεί πρώτα προς τα δυτικά.

Η υποψήφια βουλευτής αναφέρθηκε στη συνάντησή της με τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ.κ. Βαρνάβα και στο πάρα πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί εκεί η εκκλησία για όλους όσοι έχουν ανάγκη. «Αντιλαμβάνομαι ότι αν και οι πολίτες έχουν πάρα πολλά προβλήματα, αγωνίζονται και συμμετέχουν στην προσπάθειά μας να αλλάξει η κατάσταση στη χώρα. Αυτό με γεμίζει με δύναμη», είπε.

Σε ερώτηση για την αναβολή του debate ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης στις 7 Ιουλίου η κ. Σύνθια (Ροδάνθη) Σάπικα αναρωτήθηκε γιατί πρέπει να απαξιωθούν τα μικρότερα κόμματα, τα οποία φαίνεται πως θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη βουλή την επόμενη μέρα. «Θεωρώ ότι πρέπει να ακούγονται οι απόψεις όλων, έτσι λειτουργεί η Δημοκρατία», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης:
«Θα αγωνιστώ ώστε οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες να έχουν το κράτος σύμμαχό τους» Μια
Ο επιχειρηματίας σήμερα θεωρείται κρατικός εχθρός «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια κυβέρνηση που δεν έχει στο
Η ανάπτυξη του λιμανιού αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τη Θεσσαλονίκη Επίσκεψη στα γραφεία του Οργανισμού
Η Ευρώπη, μέσω Μακρόν, αποκτά νέο ρόλο. Η προσωπικότητα του Γάλλου Προέδρου Μακρόν θα δώσει
«Οι φωτιές στον Αμαζόνιο απειλούν, όχι κάποια μακρινή γειτονιά του πλανήτη, αλλά το κοινό μας
Μια ακόμα αφορμή για ανταλλαγή κατηγοριών μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε με αφορμή
Κοινοποιήστε το άρθρο:
error
Ρούχα και φορέματα