Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός: “Σε αυτές τις εκλογές, οι Έλληνες θα πρέπει να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες”

Ελλάδα Κυρίως θέματα Πολιτική

Με μήνυμα του προς τον ελληνικό λαό ο Ευρωβουλευτής Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός καλεί τους πολίτες σε ευρεία συμμετοχή στις ευρωεκλογές και να στηρίξουν την άνοδο των πατριωτικών δυνάμεων.

Διαβάστε τι αναφέρει σχετικά:

“Στις 26 Μαΐου έχουμε τις πλέον κρίσιμες εκλογές για το μέλλον της Ευρώπης. Μιας Ευρώπης που γυρίζει την πλάτη της στα παραδοσιακά κόμματα του εθνομηδενισμού και της πολυπολιτισμικότητας.

Η άνοδος των πατριωτικών κομμάτων και των ευρωσκεπτικιστών είναι ορατή και έχει ήδη καταγραφεί στην Ιταλία του Σαλβίνι, την Ουγγαρία του Όρμπαν, τη Γαλλία, την Πολωνία και σε πλήθος άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Σε αυτές τις εκλογές, οι Έλληνες θα πρέπει να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες. Η αποχή ως πολιτική επιλογή καταδίκης των κοινοβουλευτικών κομμάτων, δεν λειτουργεί θετικά για το μέλλον.

Αν αναλογιστούμε ότι κάτι λιγότερο από 20% των Ελλήνων που λόγω της τεράστιας αποχής έκαναν τον Τσίπρα πρωθυπουργό, τότε εγώ προτρέπω στο υπόλοιπο 80% να ψηφίσει στις εκλογές, αλλάζοντας σελίδα για την Ελλάδα.

Όμως το διακύβευμα είναι τεράστιο και δεν πρέπει να χαθεί αυτή, η σημαντική για την Ελλάδα, ευκαιρία.

Ισχυροποιώντας λοιπόν τις πατριωτικές δυνάμεις, θα κάνουμε ένα τεράστιο βήμα προς μία Ευρώπη των εθνών και των κυρίαρχων κρατών, όπου ο Έλληνας και κατ’ επέκταση ο Ευρωπαίος πολίτης, θα μπορεί να ζει αξιοπρεπώς, σε περιβάλλον ασφάλειας, με ικανοποιητικούς μισθούς και συντάξεις και με σωστές κρατικές δομές.

Ψήφος στις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές σημαίνει ότι, η απαρχή για την κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών, την παύση της λαθρομετανάστευσης, την επανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, μπορεί και πρέπει να πραγματοποιηθεί και μέσα από τα έδρανα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Τελευταία η ΠΑΤΡΙΕ προχώρησε σε εκλογική συνεργασία με πλήθος φορέων και κομμάτων του πατριωτικού χώρου. Με οδηγό το, η ισχύς εν τη ενώσει και εμπρός στην κρισιμότητα των καιρών δεν επιτρέπεται γκρίνια και εσωστρέφεια. Πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε και να επωμιστούμε τη μέγιστη ευθύνη των ταγών για τη διάσωση των πατρώων.

Η πατρίδα, η Σημαία και το Έθνος ζητούν από όλους εμάς ομοψυχία.

Πρώτα η Ελλάδα

Για μια Ελλάδα που να αξίζει στους Έλληνες.”

Δείτε επίσης:
Του Κωνσταντίνου Μαριόλη Τι κι αν το υπουργείο Οικονομικών της Ιταλίας διαβεβαιώνει ότι τα «mini-BOTs»
Σκληρή γραμμή από τον ιταλό υπουργό Εσωτερικών ενόψει της πρώτης πτήσης τσάρτερ με μετανάστες που
Πλήρη διάλυση φαίνεται να έχει κηρύξει μετά την εκλογική της πανωλεθρία η Χρυσή Αυγή. Μέσα
Ο επικεφαλής του Βασιλικού στρατού της Ταϊλάνδης Στρατηγός Apirat Kongsompong προειδοποιεί! "Δεν μπορώ πλέον να
Δήμος Κορδελιού Ευόσμου - Η Σοφία Τριανταφυλλίδου εκ νέου Πρόεδρος στα ΚΑΠΗ και Παιδικούς Σταθμούς
Ζουράρις ο ΡΩΠΟΠΕΡΠΕΡΗΘΡΑΣ! Η Μπατιρημένη Κάβλα του δήθεν διανοούμενου Ζουράρι. Αν και δεν με άφησε
Κοινοποιήστε το άρθρο:
error
Ρούχα και φορέματα