Στην Ιθάκη ο Αλέξης Τσίπρας: Σε λίγο το διάγγελμα

Κυρίως θέματα Πολιτική

Ιθάκη: Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε με ελικόπτερο στο νησί – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επί τόπου – Εχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί το μαγνητοσκοπημένο διάγγελμα – Την ώρα που έμπαινε στο δημαρχείο άλλοι πολίτες τον χειροκρότησαν και άλλοι τον αποδοκίμασαν
Στο Βαθύ της Ιθάκης βρίσκεται από τις 11.20 ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μία ώρα νωρίτερα είχε προσγειωθεί με ελικόπτερο στο ελικοδρόμιο της Ανωγής.

Ο πρωθυπουργός αυτή την ώρα βρίσκεται στο δημαρχείο του νησιού όπου έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Διονύση Στανίτσα, ενώ κατά την είσοδό του στο κτήριο άλλοι πολίτες τον χειροκρότησαν και άλλοι τον αποδοκίμασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί. Τον πρωθυπουργό συνοδεύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ η υποδοχή στο Βαθύ έγινε από τη βουλευτή Κεφαλονιάς Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Εμφανής στο νησί είναι και η παρουσία αστυνομικών και λιμενικών (δεν έχουν εμφανιστεί ωστόσο άνδρες των ΜΑΤ). Ο Αλέξης μετά τη συνάντηση με το δήμαρχο του νησιού Διονύση Στανίτσα, θα περπατήσει στην πόλη και θα συναντηθεί με φίλους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το μεσημέρι θα παρακαθίσει σε γεύμα στο ξενοδοχείο «Μέντωρ», το οποίο θα του παραθέσει ο δήμαρχος Ιθάκης.
Η τελική ανακοίνωση για την «επίσκεψη» του Αλέξη Τσίπρα έγινε το πρωί της Τρίτης με μια λακωνική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού: «Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει σήμερα στην Ιθάκη όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη».

Δείτε επίσης:
O Μητσοτάκης υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μείνει σε κινήσεις εντυπώσεων παρά ουσίας το πρώτο διάστημα
Την πρόωρη προσφυγή σε κάλπες ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας, στον απόηχο των πρώτων εκλογικών αποτελεσμάτων,
«Ο Αλέξης Τσίπρας επί τέσσερα χρόνια διέλυσε την οικονομία και την μεσαία τάξη με την
Για επιχειρηματίες «κολαούζους» χωρίς ατζέντα που θα συνοδέψουν τον πρωθυπουργό στην επικείμενη επίσκεψη του στη
Συμφωνία των Πρεσπών – Οι εξελίξεις και η επόμενη ημέρα μετά την ψήφιση από την
Η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης εμπιστοσύνης ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι σήμερα και θα
Κοινοποιήστε το άρθρο:
error
Ρούχα και φορέματα