Ο Σαββίδης το συζητάει σοβαρά για νέα αθλητική εφημερίδα

Αθλητισμός Κυρίως θέματα

Και όμως, μέσα στα τόσα προβλήματά του με το Open και το καχεκτικό κυκλοφοριακά «Εθνος», ο Ιβάν Σαββίδης, «μεθυσμένος» από το νταμπλ του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, συζητάει σοβαρά το ενδεχόμενο έκδοσης πανελλαδικής αθλητικής ημερήσιας εφημερίδας με έδρα την Θεσσαλονίκη.
***
Την ίδια ώρα ο Σαββίδης..
φέρεται να συζητάει την αναβάθμιση της παρουσίας του καναλιού του στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το σχέδιο των επιτελών του και όπως γράφουν οι typologies, προβλέπεται η δημιουργία ξεχωριστού ανταποκριτικού γραφείου στην πόλη, που θα έχει και τηλεοπτικό στούντιο.
***
Οποτε θέλει βγάζει τις κυκλοφορίες των εφημερίδων το πρακτορείο διανομής Τύπου ΑΡΓΟΣ και πάντως με μεγάλη καθυστέρηση. Σε αυτό βέβαια συνετέλεσαν και οι τελευταίες αργίες (Πάσχα, Πρωτομαγιά) αλλά μερικές φορές οικαθυστερήσεις είναι αδικαιολόγητες.
***
Στα κυριακάτικα πάντως (και σε αυτά που δημοσιοποιούν την κυκλοφορία τους) προηγείται το Πρώτο Θέμα με πωλήσεις γύρω στα 47.000 φύλλα (βοηθούντος του Marie Claire) και ακολουθεί το ΒΗΜΑ, που τις τρεις τελευταές εβδομάδες εμφανίζεται πεσμένο, με κυκλοφορία περί τα 40.000 φύλλα.

ΠΗΓΗ zoornalistas