ΜΚΟ υπόσχονται “πύλη εισόδου” από Ελλάδα στην Ευρώπη: Ντοπάρουν τους δυστυχισμένους…

Κόσμος Κυρίως θέματα

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΒΑΛΙΑ

Πυκνώνουν οι ενδείξεις για ένα νέο κύμα μαζικής λαθρομετανάστευσης που θα κατακλύσει τον Εβρο και τα παράλια των ελληνικών νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.
Κι ακόμη …δεν έχει μπει καλά-καλά η άνοιξη. Αόρατα κέντρα υποδεικνύουν την πατρίδα μας ως την ιδανική «πύλη εισόδου» για την μετεγκατάσταση στη κεντρική και βόρεια Ευρώπη. Και τα ίδια κέντρα ξεσηκώνουν τους επίδοξους μετανάστες στο εσωτερικό της Ελλάδας για να «απαιτήσουν» άνοιγμα των συνόρων και ελεύθερη έξοδο προς τις όμορες βαλκανικές χώρες.

Εκεί φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν, αφού ορθώνονται φράχτες και πέφτει …βούρδουλας. Όμως οι αγανακτισμένοι λαθρο-έποικοι ζητούν τα ρέστα από εμάς, λές και ήμασταν υποχρεωμένοι να γκρεμίσουμε για χάρη τους τις συνοριακές διαβάσεις. Το κακό έχει παραγίνει και μπορεί να πάρει απολύτως ανεξέλεγκτες διαστάσεις, αν δεν ληφθούν μέτρα άμεσα. Το πρώτο και κυριότερο αφορά την ενημέρωση όλων αυτών, κατατρεγμένων και μη, που νομίζουν ότι όλη η Ελλάδα είναι Εξάρχεια όπου έχει καταλυθεί το κράτος και επικρατεί ο νόμος της(επαγγελματικού τύπου) αναρχίας.

Από τα στόματα των ισλαμο-εποίκων που πέρασαν τον Εβρο ή αποβιβάστηκαν στα παράλια της Μυτιλήνης, μεταδίδεται η εικόνα πλήρους ανοχής που επιδεικνύει η ελληνική κυβέρνηση στην ανεξέλεγκτη μετακίνηση τους και τις συνακόλουθες παραβατικές συμπεριφορές. «Στην Ελλάδα κάνουμε ότι γουστάρουμε και δεν μας κυνηγάει κανείς» είναι το σύνθημα που κυκλοφορεί στις τάξεις των αλλόθρησκων εισβολέων και διαδίδεται με ταχύτητα αστραπής στις ορδές όλων εκείνων που περιμένουν με μια βαλίτσα υπό μάλης.

Η υπερβολική ανεκτικότητα που επιτείνεται ασφαλώς με την εξόχως άστοχη «πρόνοια» της ελεύθερης μετακίνησης στο εσωτερικό όσων έχουν αιτηθεί άσυλο, θα μας κοστίσει πολύ ακριβά. Γι αυτό και πρέπει άμεσα να δημιουργηθούν άμεσα φρουρούμενες δομές στέγασης μεταναστών από τις οποίες δεν θα φεύγει ούτε κουνούπι χωρίς αιτιολογημένη άδεια. Πρέπει επιπλέον να καταστεί απολύτως σαφές ότι η οποιαδήποτε παραβατικότητα, ιδιαίτερα δε η απείθεια προς τις αρχές από απρόσκλητους μουσαφιραίους θα τιμωρείται με τις πιο αυστηρές προβλέψεις του νόμου.

Και όπου προβλέπεται φυλάκιση αυτή θα γίνεται με συνοπτικές διαδικασίες. Η κυβέρνηση αντί να ενθαρρύνει τις αυθαίρετες πρωτοβουλίες των ΜΚΟ που διαποτίζουν τα μυαλά των απελπισμένων με ψεύτικα όνειρα, οφείλει να απαιτήσει πρόσθετα κονδύλια από τους «ανθρωπιστές» της Ευρωπαικής Ενωσης για να εξαπολύσει καταιγιστική καμπάνια ενημέρωσης με στόχο να καταστεί σαφές ότι η χώρα μας δεν είναι ξέφραγο αμπέλι.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αλητεία από το να ντοπάρεις δυστυχισμένους φέρνοντας τους σε αντιπαράθεση με τις δυνάμεις καταστολής ενός κράτους που τους φιλοξενεί εξ ανάγκης. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη προδοσία από το να είσαι Ελληνας και να συμμετέχεις στην οργανωμένη προσπάθεια δημογραφικής αλλοίωσης μιας πατρίδας που αργοπεθαίνει…

Πηγή: hellasjournal