Κονδύλια για την ανάκαμψη του ΟΑΣΘ ζητεί η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κούλα Γιαννακίδου

Κυρίως θέματα Πολιτική

Αξιοποίηση όλων των δυνατών κονδυλίων και εκμετάλλευση των σχετικών οικονομικών προγραμμάτων για την ανάκαμψη του ΟΑΣΘ και κατά συνέπεια για τη διευκόλυνση στις μετακινήσεις των πολιτών ζητεί η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΚΙΝΑΛ Κούλα Γιαννακίδου. Η πρώην Γενική Γραμματέας Αθλητισμού επισκέφτηκε , μαζί με κλιμάκιο της παράταξης, τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού και συνομίλησε με εργαζόμενους σχετικά με την επιδείνωση των αστικών συγκοινωνιών.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν και ο υπεύθυνος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης  και ο πρόεδρος εργαζομένων του ΟΑΣΘ Δημήτρης Τσερμενίδης. Μετά το τέλος της συνάντησης η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κούλα Γιαννακίδου σχολίασε την κατάσταση στην οποία έχει  περιέλθει ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

«Για μία ακόμη φορά διαπιστώθηκε η τραγική κατάσταση των αστικών συγκοινωνιών στην πόλη μας, η οποία δραματικά επιδεινώθηκε κατά την τελευταία τριετία από τους αυτόκλητους αλλά συνάμα και ανίκανους σωτήρες. Ο πρόεδρος των εργαζομένων περιέγραψε ανάγλυφα αυτό το κατάντημα. Είναι επιτακτική η ανάγκη η νέα σύνθεση του κοινοβουλίου και κυρίως η κυβέρνηση που θα προκύψει να ασχοληθεί άμεσα και ρεαλιστικά με το ζήτημα και σε πρώτη τουλάχιστον φάση να προμηθευθεί ο Οργανισμός τον ελάχιστο απαραίτητο αριθμό οχημάτων. Να γίνει η αξιοποίηση όλων των δυνατών κονδυλίων και εκμετάλλευση όλων των σχετικών οικονομικών προγραμμάτων με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα» δήλωσε η υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ μετά το τέλος της σύσκεψης.