Γερμανοί…(ΑΝ)θρωπιστές εκ του ασφαλούς

Κοινωνία Κόσμος Κυρίως θέματα
Ανθρωπιστές εκ του ασφαλούς…Τώρα από το Βερολίνο…Έχει λέει χώρο η Ευρώπη να τους υποδεχτεί,αλλά στο Γερμανικό Κοινοβούλιο απορρίφθηκε η αίτηση να “φιλοξενηθούν” 5000 άτομα- κυρίως παιδιά που προέρχονται από τις κλειστές δομές της Ελλάδας…ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ απέδειξε εμπράκτως και την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη για τους αληθινούς πρόσφυγες…Οι “γιαλανζί” στις χώρες τους! Σήμερα , στις 16:45 μ.μ. έξω από την πύλη του Βερολίνου συγκεντρώθηκαν 300 άτομα περίπου, για να διαδηλώσουν υπέρ της κατάργησης των συνόρων. Δεν μας είπαν ,όμως σε ποια σύνορα αναφέρονται . Η Ε.Ε. έχει βγάλει τη ντουντούκα της και κατηγορεί κυρίως την Ελλάδα για έλλειψη ανθρωπισμού- άκουσον , άκουσον, απέναντι στους πρόσφυγες. Λες και δεν ήταν η Ελλάδα αυτή που σήκωσε το “βάρος” τόσων ψυχών, που έκανε την υπέρβαση για να συνδράμει και να προσφέρει όσο περισσότερο μπορούσε!
Ο “ανθρωπισμός ” της Μέρκελ και ο πόνος της για τους πρόσφυγες που δημιουργεί ,λόγω των πολέμων που κάνει ως προμηθεύτρια όπλων, προσομοιάζει πολύ με τον “ανθρωπισμό ” του Χίτλερ. Νομίζω η ιστορία δικαίως οφείλει να τους προτείνει για το παγκόσμιο Όσκαρ Ειρήνης!

 

EUROPE DON’T KILL! OPEN THE BORDERS ! WIR HABEN PLATZ !ΕΥΡΩΠΗ ΜΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ. ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟ.
Αύριο όλοι αυτοί θα κοιμούνται ήσυχοι στην ασφαλή τους Ευρώπη,γιατί κάποιος άλλος θα βγάζει το φίδι από την τρύπα στην αρχή των Ευρωπαικών Συνόρων και σίγουρα θα ξαναβγούν στο δρόμο , υπέρ των προσφύγων και απανταχού αδυνάτων. Το θέμα είναι για πόσες ώρες; Για πόσες selfie’s;
Όσο για την προπαγάνδα των γειτόνων καλά κρατεί! And the Oscar goes….
Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες το μαέστρου φωτογράφου για να γίνει viral στο διαδίκτυο , όλη η “βιαιοπραγία” από Ελληνικής πλευράς προς τους πρόσφυγες. Όλη η δημοσιογραφική “φιλεσπλαχνία” στο μεγαλείο της!

     Σίγουρα όμως, σύμφωνα με τον Διόδοτο «ἔχουσι την γνῶσιν οἱ φύλακες»

και η Ελληνική πλευρά δε θα υποτιμήσει τη στάση των γειτόνων, που ουκ ολίγες φορές δεν υπήρξε ειλικρινής,αλλά αντιθέτως εξυπηρετούσε πάντοτε τη σκοπιμότητα της Τουρκίας να φαίνεται η μεδέουσα-προστάτιδα- των αδυνάτων με πρόσχημα την ασπίδα στις ανθρώπινες πλέον σφαίρες με την ονομασία:ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ…

Οι ώρες είναι κρίσιμες για την πατρίδα μας και  όχι για φαμφαρολογίες. Επιτέλους οφείλουμε να διαλέξουμε, ή θα είμαστε από την πλευρά του Λεωνίδα  ή από την πλευρά του Εφιάλτη. Η επιλογή είναι καθαρά δική μας! Θα ήθελα να κλείσω με το παρακάτω τραγούδι  της μοναδικής Άλκηστις της καρδιάς μας.

Θα μας αντέξει το σκοινί Ελλάδα μας…!

Την αλήθεια μου,
Lena Kyropoulos