Δήμος Βισαλτίας – Το παρών έδωσε η δημοτική αρχή του δήμου Βισαλτίας στο ARGIBUSINESS FORUM που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες.

Δήμοι Ελλάδα Κυρίως θέματα

Δήμος Βισαλτίας – Το παρών έδωσε η δημοτική αρχή του δήμου Βισαλτίας στο ARGIBUSINESS FORUM που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες.

Το 2ο ετήσιο διεθνές συνέδριο AgriBusiness Forum με θέμα “Το μέλλον του αγροδιατροφικού τομέα στην ψηφιακή εποχή” το οποίο διεξήχθη στις Σέρρες, παρακολούθησε η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας.
Συγκεκριμένα τις εργασίες του συνεδρίου παρακολούθησαν, ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Νίκος Πασχαλίδης, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών Θοδωρής Βαδικόλιας, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Θωμάς Μπιμπλιάς, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΒ Λεωνίδας Ψαρράς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Σταυρίδης, ο Τοπικός Σύμβουλος Νιγρίτας Νίκος Αυλογιάρης και ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Νιγρίτας Δημήτρης Χύτας.
Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για σύγχρονα αγροτικά και διατροφικά θέματα στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα και στην χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών στην αγροκτηνοτροφία.
Το AgriBusiness Forum αποτέλεσε κόμβο δικτύωσης, προώθησης συνεργασιών και διατομεακής ενημέρωσης από διακεκριμένα στελέχη της διεθνούς, ευρωπαϊκής και ελληνικής γεωργίας. Συμμετείχαν σύνεδροι υψηλού επιπέδου από καινοτόμες & νεοφυείς επιχειρήσεις, αγρότες, παραγωγοί, τράπεζες, πανεπιστήμια και φορείς του ιδιωτικού & δημοσίου τομέα.

Δείτε επίσης:
Εκτεταμένη επιχείρηση για την πάταξη του παρεμπορίου στις λαϊκές αγορές ξεκίνησε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου,
Απαιτεί απαντήσεις σε σχέση με τον υπολογισμό της αξίας της εταιρίας που πωλήθηκε στους Ιταλούς
ΓΕΛΑΣΑΜΕ........ ..πολλές  φορές και θα γελάσουμε και  πάλι  με το «Κάτω Παρτάλι» που επιστρέφει  στο MEGA ,  όπου θα δούμε τον τρίτο
Κινηματογραφική πρεμιέρα με γεύση από Όσκαρ και αμερικάνικο κινηματογράφο κάνει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου ο
Μιχάλης Χάλαρης, ένας ειδικός μιλάει για τη διαχείριση περιβαλλοντικών κρίσεων Ένας άνθρωπος με τη μεγαλύτερη
Αίσθηση προκαλεί η δημόσια ανάρτηση στο facebook του στρατηγού Κωνσταντίνου Ζιαζιά, με αφορμή το μεταναστευτικό
Κοινοποιήστε το άρθρο:
error