Δήλωση Νασιούλα για την βεβήλωση της αναθηματικής πλάκας του ψεύδους

Κυρίως θέματα Πολιτική

“Καταδικάζω την βεβήλωση της μαρμάρινης αναθηματικής πλάκας, που έστησε η τέως διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης εμπρός από το Βασιλικό Θέατρο και αναγράφει το αναληθές, παραπλανητικό και διχαστικό πως την Θεσσαλονίκη απελευθέρωσαν μαχητές του ΕΛΑΣ στις 30 Οκτωβρίου του 1944. Η εν λόγω κατάπτυστη πλάκα είναι δημόσια και δημοτική περιουσία, ανεγέρθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης και με απόφασή του θα καθαιρεθεί. Δεσμεύθηκα προσωπικώς πως θα πρωτοστατήσω στην καθαίρεσή της με νόμιμο, συντεταγμένο και συμβολικό τρόπο: και οι θερμοκέφαλοι και οι αδιάφοροι και οι λοιποί οφείλουν να επιδεικνύουν πειθαρχία – στην πόλη μας υπάρχει πια πολιτική ηγεσία με σθένος και φιλοδοξούμε να είμαστε στην πρωτοπορία της. Κάθε απόπειρα καταστροφής ή βεβήλωσης δημόσιας περιουσίας είναι καταδικαστέα”.
Αυτή είναι η δήλωση του Ιωάννη Νασιούλα, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη” σχετικά με τις φθορές που άγνωστοι προκάλεσαν στην αναθηματική πλάκα του ψεύδους και την καθαίρεση της οποίας ζητούν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες της Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης:
Σάλος έχει προκληθεί από την οικτρή έκπληξη που επιφύλασσε η παρουσίαση του νέου εμπορικού σήματος
Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του Ιωάννη Νασιούλα στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Ο Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος
Την έκθεση Philoxenia Hotelia επισκέφθηκε σήμερα η Τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής
Συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς , βουλευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας
Υιοθετήθηκε σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες άμεσα η εισήγηση της Εύας Καϊλή στην Επιτροπή Προϋπολογισμών
Απαγόρευσε η φρουρά της Βουλής στο Δημήτρη Τσοβόλα να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους Μετά τη
Κοινοποιήστε το άρθρο:
error