Βρέθηκε η 7χρονη Βαλεντίν που είχαν χαθεί τα ίχνη της για 50 μέρες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πριν από λίγο εντοπίστηκε στη Γαλλία η μικρή Βαλεντίν και είναι καλά στην υγεία της. Η 7χρονη αγνούνταν από τις 23 Ιανουαρίου από το Παγκράτι.

 

Ποιο ενδεχόμενο εξετάζει η Αστυνομία

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Γαλλία βρίσκεται η πρώην σύντροφος του πατέρα της 7χρονης. Εξετάζεται το ενδεχόμενο, η συγκεκριμένη γυναίκα να πήρε μαζί της το παιδί, με σκοπό να το δώσει για υιοθεσία, λαμβάνοντας βέβαια χρηματικό ποσό για την πράξη της.

Το χρονικό της εξαφάνισης του παιδιού
Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου χάθηκε μυστηριωδώς η 7χρονη Βαλεντίν από το Κονγκό. Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει ο πατέρας τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, πήγε τη μονάκριβη κόρη του στο γιορτινό Σύνταγμα για να παίξει και να χαρεί με τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Γύρω στις τέσσερις το απόγευμα στο δρόμο της επιστροφής για το σπίτι τους στο Παγκράτι, της ζήτησε να πάει σε κοντινό σούπερ μάρκετ για να του αγοράσει ένα μπουκάλι νερό. Ο ίδιος επέστρεψε στο διαμέρισμα, όπου ζουν με άλλους ομοεθνείς τους, αλλά η Βαλεντίν ήταν άφαντη. Βγήκε να την ψάξει για 40 – 50 λεπτά και όταν δεν την βρήκε, γύρισε σπίτι του και κοιμήθηκε αφού υπέφερε όπως είπε, από πονοκεφάλους.

Όταν την άλλη μέρα ξύπνησε και είδε ότι η 7χρονη κόρη του δεν είχε επιστρέψει, τότε ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνιση στις Αρχές. Η Βαλεντίν Αμπλαβίκακα είναι ορφανή από μητέρα, δεν έχει άλλα αδέλφια και στην Ελλάδα ήρθε με τον πατέρα της από το Κονγκό μέσω Τουρκίας.