Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των 2 κακοποιών που κατηγορούνται για βιασμούς, ληστείες και αιχμαλωσία εκδιδόμενων γυναικών.

Ελλάδα Κοινωνία Κυρίως θέματα

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο σεσημασμένων κακοποιών που κατηγορούνται για βιασμούς, ληστείες και αιχμαλωσία εκδιδόμενων γυναικών, σε εγκαταλελειμμένα γραφεία στο κέντρο της Αθήνας.

Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Συνελήφθησαν στις 4 Φεβρουαρίου και ήδη έχουν εξιχνιαστεί τρεις περιπτώσεις στυγερών επιθέσεων σε βάρος εκδιδόμενων γυναικών από το εξωτερικό, που δούλευαν μόνες τους χωρίς συνοδεία ασφάλειας ή πρακτορεία.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

1. (επ) VASILEV ή STOIMENOV ή GEORGIEV ή ZAHARIEV (ον) VASIL ή Ι VANOV ή BORISLANOV ή VELIZAR ή GIORGI ή DANIEL του IVAN ή Ι VANOV ή BORISLANOV ή MITKOV ή GEORGI και της DOBRA ή ELENA ή MARIA ή LUBKA ή DANIELA , γεννηθέντα το 1976 ή 1977 ή 1978 ή 1980 στη Βουλγαρία.

2. (επ) TANEV (ον) TONCHO του DIMITROV και της BASILIKA ή BASILKA γεννηθέντα στις 3-8-1985 στη Βουλγαρία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική τους δράση, στην διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος και άλλων θυμάτων καθώς και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των ανωτέρω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 και 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.