Κέρκυρα – Ισόβια κάθειρξη στον 52χρονο πατέρα που δολοφόνησε την ίδια του την κόρη.

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσπρωτίας στον 52χρονο Αλβανό Α.Π. , για ανθρωποκτονία με δόλο.
Την πρωτοχρονιά του 2019 ο 52χρονος πατέρας, δολοφόνησε την κόρη του Αγγελική και στην συνέχεια την έθαψε στον κήπο του σπιτιού που διέμενε για να εξαφανίσει το πτώμα.
Μάρτυρες κατηγορίας ήταν ο Αφγανός σύντροφος της άτυχης κοπέλας και η νονά της. Η μητέρα της, η οποία ζει στο Μπεράτι της Αλβανίας, λόγω των μέτρων περιορισμού μετακίνησης κατά του κορωνοϊού, δεν μπόρεσε να έρθει στην Ελλάδα.

Tο δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 μηνών για οπλοφορία και οπλοχρησία και 1000 ευρώ χρηματική ποινή. Ο δικηγόρος του, Βασίλειος Νουλέζας, άσκησε έφεση κατά της απόφασης.

Η υπερασπιστική γραμμή του κ. Νουλέζα στηρίχθηκε στα άρθρα 34 και 36 του Π.Κ, με τον ισχυρισμό ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση να τελέσει το έγκλημα, και πως λόγω οργής και θυμού, μετά τον διαπληκτισμό με την κόρη του, οι πνευματικές λειτουργίες και η συνείδησή του είχαν διαταραχθεί.

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης :

Τα 20 πράγματα που κατάλαβα σχετικά με τον Κορωνοϊό και όλα απόλυτα λογικά – Ιταλική διασκευή με Ελληνική ισχύ.

Θα γίνει της κακομοίρας, με τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν σε μπαρ κι εστιατόρια. – Του Κρικόρ Τσακιτζιάν