Η ιστορία της Σόνιας

Η ιστορία της Σόνιας

Η απιστία αποτελεί τη συχνότερη αιτία διαζυγίων. Ο απατημένος νιώθει θυμό, απόρριψη και δυσπιστία. Ο πληγωμένος σύντροφος νιώθει πως δεν είναι ξεχωριστός στη ζωή του άλλου και αυτό είναι οδυνηρό. Νιώθει εγκατάλειψη, ταπείνωση, ότι προσβλήθηκε η αξιοπρέπειά του και καταφεύγει σε ενέργειες που δε φανταζόταν ποτέ ότι θα έκανε. Η σύγκριση με τον εξώγαμο εραστή ή ερωμένη οδηγεί στη λανθασμένη σκέψη ότι ο άλλος είναι καλύτερος κι έτσι κλονίζεται η αυτοπεποίθηση του. Επίσης ντρέπεται για την αφέλεια που έδειξε όλο το προηγούμενο διάστημα και δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα το γεγονός.
Κάπως έτσι ένιωθε η Σόνια όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της την απατά και μάλιστα με την καλύτερή της φίλη. Τη φίλη στην οποία εκμυστηρευόταν τα πάντα και της είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Όλα άρχισαν όταν βρήκε στο αυτοκίνητο του άντρα της ένα κουμπί, «το κουμπί της απιστίας» όπως λέει η ίδια! Πήρε το αυτοκίνητό του συζύγου που ήταν μεγαλύτερο, για να μεταφέρει στο εξοχικό κάποια πράγματα που δε χρειαζόταν στο σπίτι τους. Εκεί, επειδή έβρεξε εκείνη τη μέρα, έπεσε σε μια λακκούβα και το αυτοκίνητο έγινε χάλια. Επιστρέφοντας στην πόλη πήγε σε ένα πλυντήριο για να παραδώσει το αυτοκίνητο καθαρό στον άντρα της. Το παιδί που καθάριζε το εσωτερικό του αυτοκινήτου της έφερε ένα κουμπί, που το βρήκε κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού.
Η Σόνια θυμόταν πολύ καλά αυτό το κουμπί, ανήκε σε ένα φόρεμα της καλύτερής της φίλης, το οποίο μάλιστα της το είχε κάνει δώρο η ίδια στη γιορτή της. Από το κουμπί αυτό είχε κρεμάσει μια καρτούλα με την ευχή να έχει πολλές βραδιές καυτού sex, μιας και το συγκεκριμένο φόρεμα ήταν πολύ sexy. Χτύπησαν καμπανάκια, άρχισε να θυμάται ένα σωρό μικρά γεγονότα που δεν τα είχε αξιολογήσει σωστά εδώ και καιρό. Για να είναι απόλυτα σίγουρη έβαλε κάποιον να τους παρακολουθήσει και να έχει ντοκουμέντα.
Συνηθίζουμε να παίρνουμε το μέρος του απατημένου, αγνοώντας πολλές φορές την ενοχή και την ευθύνη του. Η Σόνια συνήθιζε να περιγράφει στη φίλη της με κάθε λεπτομέρεια πώς έκαναν σεξ με τον σύζυγό της και εκθείαζε τα «προσόντα» του. Μάλλον τελικά η ίδια προκάλεσε στη φίλη της το ενδιαφέρον να…ασχοληθεί λίγο περισσότερο μαζί του!

Χαρά Ζήκα
(Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Χαρά Ζήκα και να στέλνετε τη δική σας ιστορία που θα γίνει άρθρο στο e-mail: xarazika@gmail.com)