Η Δική σου ιστορία : Η ιστορία του Γιάννη

Η ιστορία του Γιάννη

Θεωρούμε πιο συνηθισμένη τη σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά να συμβαίνει από τον άντρα και όχι από τη γυναίκα. Οι ρόλοι όμως έχουν αντιστραφεί τα τελευταία χρόνια. Οι γυναίκες γίνονται πιο επιθετικές και μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι διεκδίκησης του άντρα.
Ο Γιάννης είναι παντρεμένος εδώ και δεκατρία χρόνια, είναι σαράντα τριών χρόνων αλλά εξακολουθεί να είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Αν και δε γυμνάζεται, ο σωματότυπός του και το γεγονός ότι δούλευε ως υποδιευθυντής σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ τον έκαναν να διατηρεί ένα πολύ καλοσχηματισμένο σώμα. Μη νομίζετε, και οι υποδιευθυντές κουβαλάνε πολλά κιβώτια στις ιδιωτικές εταιρείες! Επίσης έδειχνε πάντα αδιάφορος για τις γυναίκες, όχι λιγούρης εννοώ, κάτι που εμάς τις γυναίκες μάς κινεί το ενδιαφέρον να ψάξουμε περισσότερο έναν άνδρα.
Όταν συνταξιοδοτήθηκε ο διευθυντής του καταστήματος ήρθε μια γυναίκα στη θέση του, η Αθανασία, η οποία ήταν πολύ σκληρή και απαιτητική με τους εργαζόμενους. Ειδικά τον Γιάννη τον έτρεχε πάρα πολύ. Εκείνος υπομονετικά δεχόταν τα πάντα, αν και είχε αντιληφθεί ότι κρύβεται ένα σεξουαλικό ενδιαφέρον από μέρους της. Και επιβεβαιώθηκε μετά από λίγο καιρό που εκείνη τον κάλεσε στο γραφείο της. Κλείδωσε την πόρτα και του εξέφρασε την ερωτική της επιθυμία.
Αν και ο Γιάννης είναι από τους άνδρες που δηλώνουν πιστοί και αφοσιωμένοι, τα προβλήματα που είχε με τη γυναίκα του ήταν τόσο έντονα που θεώρησε ότι θα ήταν καλό να ανοίξει άλλη μία πόρτα. Έτσι ξεκίνησε μια κρυφή σχέση με την Αθανασία. Μια μέρα, εκείνη τον κάλεσε να πάει για καφέ στην παραλία όπου ήταν με μια φίλη της. Αφού συζήτησαν λίγη ώρα, ο Γιάννης αντιλήφθηκε ότι η Αθανασία και η φίλη της είχαν ερωτική σχέση και τον ήθελαν για να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους.
Ο Γιάννης φοβήθηκε για αυτό που θα ακολουθούσε, αφού η Αθανασία ήταν προϊσταμένη του οπότε δε δέχτηκε να το κάνει. Το αποτέλεσμα; Η Αθανασία έγινε απόλυτα ψυχρή μαζί του, του δημιουργούσε πρόβλημα στη δουλειά με κάθε ευκαιρία και του έκανε σκηνές ζηλοτυπίας κάθε τόσο. Ο Γιάννης δεν άντεξε άλλο, παραιτήθηκε και έκανε μια δική του εταιρεία. Μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και ακόμη καλύτερα!

Χαρά Ζήκα
(Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Χαρά Ζήκα και να στέλνετε τη δική σας ιστορία που θα γίνει άρθρο στο e-mail: xarazika@gmail.com)