H SENATUS μένει στο Σπίτι των Πελατών και των Συνεργατών

Από την αρχή αυτής της πανδημίας, η SENATUS βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των ανθρώπων και των μηχανισμών της δημόσιας υγείας με σημαντικές δωρεές, προσφέροντας ταυτόχρονα τη βοήθεια, τη συμπαράσταση, αλλά και την αναγνώριση, στον τομέα της δημόσιας υγείας της χώρας μας.
Το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» έγινε από την πρώτη στιγμή ΛΟΓΟΤΥΠΟ για την εταιρεία, ΚΑΝΟΝΑΣ για τους Συνεργάτες, ΑΠΟΣΤΟΛΗ για τα στελέχη και ΣΤΟΧΟΣ για τους πελάτες. Ο μηχανισμός της SENATUS υπηρετώντας αυτό τον εθνικό σκοπό, κατάφερε εντός 2 ημερών και πρόσφερε στους Αντιπροσώπους της τη δυνατότητα να λειτουργούν από το Σπίτι, με την πλήρη υποστήριξη των εργασιών τους σε 24ωρη βάση, αφού τα Στελέχη της εταιρείας διαμοιράστηκαν σε 3 βάρδιες, με αποτέλεσμα οι Πελάτες να απολαμβάνουν μοναδικές υπηρεσίες από το σπίτι τους και ταυτόχρονα οι Υπάλληλοι να λειτουργούν τα καταστήματα Franchise της SENATUS σε όλη την Ελλάδα με μετατροπή από το σπαστό και 6ήμερο, σε συνεχόμενο ωράριο 09:00 με 17:00 και 5νθήμερο, καταργώντας το Σάββατο αλλά συνεχίζοντας την 40ωρη εργασία ανά εβδομάδα για όλους τους εργαζόμενους, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής.
Σ’ αυτή την απρόσμενα δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας, τα γρήγορα αντανακλαστικά και η υποδομή της SENATUS ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, είχαν ως αποτέλεσμα για τον Μάρτιο, τόσο την αύξηση του τζίρου όσο και των νέων εργασιών, στο σύνολό των υπηρεσιών της (www.senatus.gr), στην θυγατρική Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης (https://insurance.senatus.gr), στην επίσης θυγατρική Μεσιτικής και Διαχείρισης Ακινήτων και Ενέργειας (www.propertymarket.gr) αλλά και στα καταστήματα Franchise (https://franchise.senatus.gr) που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.
Το μήνυμα αυτής της ενημέρωσης δεν είναι ότι υπάρχει αύξηση των πωλήσεων αυτής της εταιρείας, αφού η SENATUS ούτε μετόχους έχει για να τους δελεάσει, ούτε στρατολόγηση κάνει για «φουσκώσει» τα μυαλά των επαγγελματιών αλλά ούτε και δάνεια έχει για να προβληθεί στους πιστωτές της. Το μήνυμα αυτής της ενημέρωσης είναι ότι η ανιδιοτελής ΑΓΑΠΗ προς τον συνάνθρωπο και το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς τον πελάτη μας, είναι το εφαλτήριο της συνεχούς επιτυχίας και καταξίωσης από όποια επιχειρηματική ή επαγγελματική δραστηριότητα κι αν συμμετέχουμε σ’ αυτή την κοινωνία.
Προς τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες όλων των κλάδων της χώρας μας, προτείνουμε και παροτρύνουμε να βοηθήσουν τους πελάτες τους, ακόμα περισσότερο ετούτη την ώρα και να βρεθούν στο πλευρό τους και στο Σπίτι τους με κάθε πρόσφορο μέσο για να τους ενημερώσουν και να τους βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν. Το σλόγκαν “ο Άνθρωπός μας… της SENATUS!” υποδεικνύει από το 1998 ότι το σημαντικότερο κεφάλαιο είναι ο Άνθρωπος και η πιστότητα του πελατολογίου είναι αυτή που πάντα φέρνει τόσο τις επιθυμητές για όλους μας αυξήσεις εργασιών όσο και τις προσδοκώμενες νέες πωλήσεις.