Δήμος Κορδελιού Ευόσμου. – Η σύγχρονη ηλεκτρονική εποχή στον δήμο …. κάνει αποχή

Τώρα κάποιοι θα με πουν ότι είμαι καχύποπτος. Αλλά δεν πειράζει εμείς απλά παραθέτουμε τα στοιχεία και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Ξεκινάω λοιπόν .
Στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου: http://www.kordelio-evosmos.gr/ διαβάζουμε το μήνυμα του Δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, που καλωσορίζει όλους εσάς και εμάς βέβαια.

“Σας καλωσορίζω στη διαδικτυακή πύλη του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, στην ιστοσελίδα του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδος, που στο πνεύμα της σύγχρονης ηλεκτρονικής εποχής φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα έγκυρο, έγκριτο και δυναμικό εργαλείο πληροφόρησης όλων των πολιτών για τα τοπικά μας δρώμενα.
Μέσα από την παρουσία του Δήμου μας στο διαδίκτυο, στοχεύουμε όχι μόνο να προασπίσουμε το θεμελιώδες δικαίωμα της ενημέρωσης, αλλά να οικοδομήσουμε μια νέα σχέση επικοινωνίας με τον δημότη….”

Και λες …. νέος άνθρωπος είναι , επιστήμονας είναι, για πνεύμα της σύγχρονης ηλεκτρονικής εποχής μας μιλά, οπότε μπορούμε να αισθανθούμε ότι δεν θα είμαστε χωρίς έγκυρη ενημέρωση κλπ κλπ.
Και τελικά διαπιστώνεις , αν βέβαια γνωρίζεις πρόσωπα και ονόματα, ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά και μάλιστα σήμερα 1 Μαρτίου 2020 , εποχή που η τεχνολογία τρέχει τόσο γρήγορα που δεν την προλαβαίνεις .
Γιατί, αν βέβαια ΔΕΝ γνωρίζεις πρόσωπα και ονόματα, τότε φίλε αναγνώστη μπορείς να εμπλακείς σε ένα μία σειρά τηλεφωνημάτων και άντε να βγάλεις άκρη. Άσε που πολλοί θα φταρνίζονται γιατί θα τους έχεις στο στόμα σου και μάλιστα άδικα.
Να το κάνω ποιο απλό λοιπόν. Θέλεις να πληρωθείς από την Δημοτική επιχείρηση σε ποιον θα απευθυνθείς ; στον πρόεδρο φυσικά. Δηλαδή στον κύριο Σεμερτζίδη, όπως βλέπουμε στην σύνθεση της διοίκησης, στην 2η φωτογραφία που είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του δήμου. Θέλεις να ζητήσεις την αίθουσα του πολιτιστικού για κάποια εκδήλωση σε ποιον θα πάρεις τηλέφωνο; Άσε που τα περισσότερα μέλη της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΚΕ, δεν είναι ούτε δημοτικοί σύμβουλοι σήμερα.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο Δ.Σ. του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Κορδελιού Ευόσμου (ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ). Θέλεις να κάνεις μία προσφορά για μία εκδρομούλα στα μέλη των ΚΑΠΗ θα πάρεις την κ. Τριανταφυλλίδου. Έλα όμως που τελικά δεν είναι πρόεδρος η κυρία Τριανταφυλλίδου. Άλλη είναι τελικά η πρόεδρος και θα πρέπει να την ψάξετε, αλλά πληροφοριακά θα την ψάξετε εκτός καλοκαιριού γιατί αν θέλετε να την βρείτε το καλοκαίρι, θα πρέπει να πάτε στην Θάσο. Όχι δεν έχει η ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ υποκατάστημα εκεί ….άλλος έχει δουλείες εκεί , είπαμε να βοηθάμε τον δήμο αλλά όχι εις βάρος της δουλειάς μας.

Πραγματικά βλέποντας την ταχύτητα που απαντούν οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης , στα γραφόμενα στα social media , πίστευα ότι θα διέθεταν και λίγο χρόνο να διευθετήσουν τις ανακρίβειες στην σελίδα του δήμου. Μα καλά δεν τους ενδιαφέρει ; μόνο ότι γράφεται στο FACEBOOK τους ενδιαφέρει και απαντούν άμεσα ;
Ας ελπίσουμε ότι οι σελίδες θα περάσουν άμεσα από λίφτινγκ για να μη γινόμαστε ρεζίλι ως ο 2ος Μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας.