Και η Θεσσαλονίκη έχει το δικό της …. “γλεντζέ” δικηγόρο!

Μετά τις ζεϊμπεκιές του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, έρχεται η ιστορία ενός άλλου γλεντζέ δικηγόρου αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Μια πιπεράτη ιστορία εν μέσω Κορωναϊού διαδραματίστηκε χθες 21-11-2020 γύρω στις 11:00 το βράδυ στην περιοχή των Νέων Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

Ήταν σχεδόν μια ώρα μετά την έναρξη του ωραρίου κοινής ησυχίας όταν το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε τηλεφωνήματα κατοίκων της περιοχής των Νέων Δικαστηρίων για επιφωνήματα και εξαιρετικά δυνατή μουσική, η οποία προέρχονταν από δικηγορικό γραφείο της οδού 26ης Οκτωβρίου.

Οι κάτοικοι υπέθεσαν πως πρόκειται για ένα ακόμη “Κορωνοϊοπάρτι” ενός ακόμη ανεύθυνου συμπολίτη μας, το ίδιο και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο λίγα λεπτά μετά.

Και εδώ αρχίζει η πιπεράτη διάσταση του θέματος, μόλις χτύπησαν την πόρτα οι αστυνομικοί, άρχισαν οι κάτοικοι που είχαν βγει στα μπαλκόνια τα γέλια, αφού τελικά ο δικηγόρος δεν έκανε “Κορωνοϊοπάρτι” αλλά ήταν σε φάση μεταξύ στριπτίζ και ερωτικής συνεύρεσης με κυρία η οποία με το χτύπημα των αστυνομικών έτρεχε έντρομη και ημίγυμνη μπροστά στα ανοιχτά παράθυρα, προκαλώντας τις κοροϊδευτικές αντιδράσεις των εξαγριωμένων περιοίκων.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στα δέοντα κατά του μερακλή δικηγόρου και αποχώρησαν.

Να σημειωθεί πως με βάση μαρτυρίες περιοίκων δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο στο συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο.

Διαβάστε επίσης:

Η Ιωάννα Κουσκούση μιλά για την σύλληψή της από την Ελληνική Αστυνομία , επειδή δεν φορούσε μάσκα (ΒΙΝΤΕΟ)