Οι Δικτάτορες μας έκλεισαν τις πλαζ και τα cazino (συγνώμη τα σύνορα) – του Φάνη Παπαδόπουλου.

Απόψεις Κοινωνία Πολιτικές Ιχνηλατήσεις Υγεία
του Φάνη Παπαδόπουλου

Οι Αθηναίοι νόμιζαν ότι είναι μόνο δικό τους προνόμιο , να είναι αλλού για αλλού, να ζουν στον κόσμο τους . Γι αυτό και είδαμε χθες να χαλαρώνουν στις οργανωμένες πλαζ σαν να μη συμβαίνει τίποτε και μόλις η κυβέρνηση έκλεισε τις πλαζ, πήραν τα κουβαδάκια τους και πήγαν σε άλλες ακτές.
Αλλά και εμείς εδώ στον Βορρά μη νομίζεται ότι δεν είμαστε το ίδιο έξυπνοι με τους Αθηναίους !!! Εμείς έχουμε την παραλία με τις ομπρέλες και τον Λευκό Πύργο και επειδή πολλά γίνονται στα σύνορα , είπαμε να πάμε να δούμε μην έχει φύγει ο Πύργος από την θέση του.
Βέβαια εμείς τις τελευταίες ώρες ζούμε ένα ακόμα δράμα. “Ανεύθυνες” κυβερνήσεις έκλεισαν τα σύνορα για Αλβανία και Γευγελή. Και άντε έκλεισες τα σύνορα με την Αλβανία, αυτό δεν μας πολύ πείραξε, αλλά ρε φίλε, την Γευγελή ; Δηλαδή δεν θα μπορέσω να πάω στα ΚΑΖΙΝΟ της γειτονικής μου χώρας ;
Αυτό είναι αδιανόητο, αφού σου είπα ότι εγώ έχω σκληρό οργανισμό , δεν καπνίζω , φοράω μάσκα (έτσι για τα μάτια ), είμαι και χειμερινός κολυμβητής, οπότε δεν θα κολλήσω τον ιό. Δεν βγάζεις καμία τροπολογία για να μπορώ να βγάζω τα γούστα μου ; Εντάξει πως κάνεις έτσι ; στην Ελλάδα μόνο 4 θανάτους έχουμε , σε μένα θα τύχει ; ποια διασπορά ρε συ , αφού σου είπα θα προσέχω τι είμαι κανένα μικρό παιδάκι ; (θα σου έλεγα βέβαια τι είσαι αλλά το κρατάω μέσα μου ακόμα).
Δηλαδή πραγματικά σκέφτομαι , πόσο ηλίθιος και ανεύθυνος μπορεί να είναι κάποιος ;
Πηγαίνεις να κάνεις ρεπορτάζ και δεν τολμάς να βγεις από το αυτοκίνητο και βλέπεις στα πεζοδρόμια γέλια και χαρές σαν να μην έχουν συνειδητοποιήσει κάποιοι το τι συμβαίνει. Ζούνε κυριολεκτικά στον δικό τους κόσμο. Θα μου πείτε τώρα το διαπίστωσα αυτό ; Όχι αλλά παρά τα χρονάκια μου τέτοια κατάσταση δεν την έχω συναντήσει . Εντάξει δεν είναι όλοι μες την τρελή χαρά, υπάρχουν και αρκετοί που νιώθουν θυμό . Όχι φίλε μου , δεν νιώθουν θυμό γι αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία , αλλά νιώθουν θυμό για τον προηγούμενο πελάτη που πήρε όλα τα πακέτα μακαρόνια και δεν άφησε κανένα γι αυτόν. Πάντως να ξέρει ο πελάτης Νο1 ότι μπορεί να γλιτώσει το δυσάρεστο από τον ιό , αλλά δεν νομίζω να την βγάλει καθαρή από τις κατάρες του πελάτη Νο2.
Απλά προσέξτε μην είναι αργά και μουντζώνετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη .
Καλή συνέχεια και κουράγιο, (αν και δεν είναι τραγικό) σε όσους ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.