Ζουράρις ο ΡΩΠΟΠΕΡΠΕΡΗΘΡΑΣ! Η Μπατιρημένη Κάβλα του δήθεν διανοούμενου Ζουράρι.

Ελλάδα Κυρίως θέματα Πολιτική

Ζουράρις ο ΡΩΠΟΠΕΡΠΕΡΗΘΡΑΣ! Η Μπατιρημένη Κάβλα του δήθεν διανοούμενου Ζουράρι.


Αν και δεν με άφησε άφωνο κατά τη συζήτηση του διϋπουργικού νομοσχεδίου, στην Ολομέλεια ο Κώστας Ζουράρις Βουλευτής του Σύριζα σχετικά με την ομιλία του και την μπατιρημένη Κάβλα της Κυβέρνησης.
Ο ιδιαίτερος μα καθόλου επιστημονικός ο τρόπος του, αλλά αντιθέτως αποκρουστικός και ίσως ιδιαίτερης και απίστευτης αθυροστομίας αγόρευση, με ειδικούς στοχασμούς τρισμέγιστων φιλοσόφων αρχαίων συγγραφέων, σε διάλεκτο Αρχαΐζουσα και εύπεπτου… καθαρεύουσας.
Ο κ. Ζουράρις, απατώντας με τον δικό τρόπο «στην κυρία που τους έβγαλε τρελούς» ανέφερε ότι «μεγάλο τμήμα βουλευτών της ΝΔ, άρρενες και θήλεις», ενστερνίζεται την «αυταρχική πολιτική του κ. Μητσοτάκη» και μεγάλο τμήμα των βουλευτών της ΝΔ έχει μια «πολιτική τάση προς τη βαρβατίλα», διότι έχει «αφελή ροή», «μια λυπημένη αναφροδισία», διότι «το ορμέμφυτό τους πάσχει από πεπτωκυίαν ροήν», «έχει μιαν κουρασμένη ή μπατιρημένη κάβλα, κατά την ορολογία του τρισμέγιστου, των Ελλήνων, λογογράφου, του στρατηγού Μακρυγιάννη».
Ο μοναδικός Ζουράρις εξέφρασε την εκτίμηση περί «πεπτωκυίας ροής του ορμέμφυτου των βουλευτών της ΝΔ» επικαλούμενος την ερμηνεία της επιστήμης για τις «τυραννικές δυναστικές προσωπικότητες της πολιτικής», τις πραγματείες του Φρόιντ και την ψυχοβιολογική σχολή. Την ίδια στιγμή ο κ. Ζουράρις συμβούλευσε τους βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης να στραφούν σε «μαντζούνια», τα οποία σύστηναν και στην αρχαιότητα για την αντιμετώπιση της «υποβαθμισμένης ροής», δηλαδή τις φακές και τις τσουκνίδες.
Στην ίδια τοποθέτησή του, σχολιάζοντας την πρόθεση της κυβέρνησης για επανίδρυση φυλακών «τύπου Γ» είπε χαρακτηριστικά: «φυλακές τύπου Γ´και άντε Γάμα».
Σχολιάζοντας επίσης και για την κατάργηση του ασύλου, τόνισε πως όταν μια κυβέρνηση εφαρμόζει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις τότε αυτό ονομάζεται δημοκρατία και όχι βιαιότητα

Ξανθάκης Ευάγγελος.