Στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος ο Αθανάσιος Μασλαρινός

Δήμοι Ελλάδα Κυρίως θέματα Περιφέρειες

Στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος ο Αθανάσιος Μασλαρινός

Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, συμμετείχε ο Αθανάσιος Μασλαρινός, Περιφερειακός Σύμβουλος Σερρών και υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Βισαλτίας.
Η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2019, στην Αθήνα, με θέμα: «Έγκριση Ειδικής Έκθεσης επί του Απολογισμού Οικονομικής Διαχείρισης ΕΝ.ΠΕ. έτους 2017».

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, ο κ. Μασλαρινός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό, την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς Συμβούλους από όλη την Ελλάδα, και να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα κοινά προβλήματα και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν.
Politis Press

Δείτε επίσης:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ο Σμυρνίδης Ρομάν στην μάχη της περιφέρειας στο νομό Θεσσαλονίκης στο
Άρνηση του Τζιτζικώστα για την συμμετοχή του σε τηλεοπτική αναμέτρηση "debate" των υποψηφίων περιφερειαρχών στην
Ο Αβραμίδης Γαβριήλ κατέθεσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , dots: true, dotsSpeed: 1000, navText : ["",""], touchDrag: true, mouseDrag: true, rtl: true, }); });
Κοινοποιήστε το άρθρο:
error
Ρούχα και φορέματα