Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο Πακιστανός με την κατηγορία απόπειρα βιασμού ανήλικης στην Κάρπαθο

Ελλάδα Κοινωνία Κυρίως θέματα

Η επαγρύπνηση και τα αυξημένα αντανακλαστικά της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη, είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη καταζητούμενου Πακιστανού για απόπειρα βιασμού ανήλικης.
Το πλήρωμα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που αποτελούνταν από τέσσερα άτομα με δύο δίκυκλα, είχε μόλις ξεκινήσει βάρδια την 1/06/2020, όταν στην αντίληψη του υπέπεσε διερχόμενη παρέα από αλλοδαπούς.
Η συγκεκριμένη ομάδα ατόμων, Πακιστανικής καταγωγής βρίσκονταν στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Άμεσα οι τελευταίοι προχώρησαν σε έλεγχο και έπειτα από την ταυτοποίηση των στοιχείων, το ηλεκτρονικό σύστημα της ΕΛ.ΑΣ χτύπησε “κόκκινο”, καθώς ένας εξ’αυτών καταζητούνταν για απόπειρα βιασμού σε ανήλικη στην Κάρπαθο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης είναι 31 ετών Πακιστανικής καταγωγής και διέφευγε της σύλληψης για χρονικό διάστημα άνω των 6 μηνών. Το όνομα του είχε απασχολήσει τις Αστυνομικές Αρχές στην Κάρπαθο, καθώς η διαμονή του στην περιοχή Πηγάρια Καρπάθου είχε ως αποτέλεσμα αποτυχημένη απόπειρα βιασμού ανήλικης.
Όπως αναφέρουν αστυνομικοί υπό το καθεστώς ανωνυμίας, ο 31χρονος Πακιστανός είχε εισέλθει σε δωμάτιο ξενοδοχείου και με την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να βιάσει την 16χρονη ανήλικη. Κάτι τέτοιο ευτυχώς δεν πραγματοποιήθηκε διότι η ανήλικη άμεσα έβαλε τις φωνές και κατάφερε να διαφύγει!
Η παρατηρητικότητα του πληρώματος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ένας επικίνδυνος κακοποιός, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε απασχολήσει τις Αρχές και κατά το παρελθόν.
Εν κατακλείδι, οφείλουμε να ρωτήσουμε την ΓΑΔΘ για ποιον λόγο το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αναφέρθηκε πουθενά ως επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ τη συγκεκριμένη ημέρα, εντούτοις προτιμήθηκε η αποσιώπηση του από τα ΜΜΕ ;

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος securitynews.gr

Διαβάστε επίσης :

ΣΟΚ-Ανιχνεύτηκαν ναρκωτικά στον οργανισμό της 10χρονης Μαρκέλλας

Μάνα και κόρη πίσω από την δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή στον Εύοσμο. – Σεξουαλικά και οικονομικά τα αίτια της δολοφονίας.