Μωυσίδης: «Ο επόμενος δήμαρχος οφείλει να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών-Δεν υπάρχει άλλος τρόπος»

Δήμοι Ελλάδα Κυρίως θέματα

Μωυσίδης: «Ο επόμενος δήμαρχος οφείλει να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών-Δεν υπάρχει άλλος τρόπος»

Στην κεντρική αγορά της πόλης βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Μωυσίδης και οι συνεργάτες του, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους των καταστημάτων, αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής τους βόλτας συζήτησαν με πολύ κόσμο για τα προβλήματα της πόλης, καθώς και την κρίση που βιώνει η αγορά.
«Κάθε φορά που βρέχει τα νερά ξεχειλίζουν από τα λούκια, με αποτέλεσμα να μπαίνει νερό και μέσα στα καταστήματα. Ο δήμος δεν κάνει τίποτα, οπότε αναγκαστικά πρέπει να λύσουμε μόνοι μας το πρόβλημα», δήλωσε εργαζόμενη σε κατάστημα επί της οδού Αλεξάνδρου Σταύρου.
«Ακόμα ένα πρόβλημα είναι αυτό με τα σκουπίδια. Οι κάδοι γεμίζουν ασφυκτικά, άρα πρέπει να τους αδειάζουμε όσο μπορούμε. Διαφορετικά τα σκουπίδια πέφτουν στο δρόμο και αυτό δημιουργεί πρόβλημα και στην εικόνα των ίδιων των καταστημάτων», προσέθεσε η ίδια.
Από τη σύντομη περιήγηση που πραγματοποίησαν, ο επικεφαλής της παράταξης “ΘεσσαλοΝΙΚΗ των πολιτών” και οι συνεργάτες του διαπίστωσαν ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη ποικίλουν και μάλιστα σε σημαντικό βαθμό.
«Ολόκληρη η καθημερινότητα των πολιτών της Θεσσαλονίκης είναι συνυφασμένη με προβλήματα. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Ο δήμος οφείλει να μεριμνεί για αυτά τα ζητήματα. Ο επόμενος δήμαρχος πρέπει να είναι συστηματικά παρών στο πλευρό των πολιτών και να ακούει τα προβλήματά τους. Μόνο έτσι θα βρεθούν λύσεις. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος», τόνισε ο Βασίλης Μωυσίδης.