Μεγάλη φωτιά στο Ποικίλο όρος – Κλειστή η περιφερειακή Αιγάλεω – Τούμπαρε όχημα της Πυροσβεστικής, 2 τραυματίες (φωτό)

Ελλάδα Κυρίως θέματα

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Ποικίλο Όρος στην περιφερειακή του Αιγάλεω, κοντά στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, με το μέτωπο να κατευθύνεται προς το βουνό.

Του Μιχάλη Τεζάρη
ΠΗΓΗ new post

Εν τω μεταξύ, ανετράπη ένα όχημα της Πυροσβεστικής που κατευθυνόταν στην περιοχή για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, με αποτέλεσμα να τραυαματιστούν δύο πυροσβέστες. Κλειστή αυτή την ώρα η περιφερειακή του Αιγάλεω.

Ανετράπη όχημα της Πυροσβεστικής

Στο 251 νοσοκομείο Αεροπορίας μεταφέρθηκαν δύο πυροσβέστες που επέβαιναν σε όχημα της Πυροσβεστικής που ανετράπη στην περιφερειακή του Αιγάλεω.

Οι δύο πυροσβέστες κατευθύνονταν με το πυροσβεστικό όχημα στο Ποικίλο όρος, προκειμένου να συνδράμουν στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το όχημα ανετράπη.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Κλειστή η περιφερειακή Αιγάλεω

Μάλιστα, λόγω της πυρκαγιάς έκλεισε για την κυκλοφορία των οχημάτων η περιφερειακή Αιγάλεω και πραγματοποιούνται εκτροπές στη διασταύρωση με τη λεωφόρο ΝΑΤΟ και στην Εθνικό Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος των Διυλιστηρίων.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από την πυρκαγιά δεν κινδυνεύουν κατοικίες.

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Άμεσα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 5 οχήματα ΜΕΤΠΕ με 10 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα.