Γιατί δεν ανακοινώνουν την τελική λίστα με τους επιτυχόντες για την πλήρωση των 1500 Ειδικών Φρουρών ;

Ελλάδα Κοινωνία Κυρίως θέματα

Γιατί δεν ανακοινώνουν την τελική λίστα με τους επιτυχόντες για την πλήρωση των 1500 Ειδικών Φρουρών ;

Γιατί δεν ανακοινώνουν την τελική λίστα με τους επιτυχόντες για την πλήρωση των 1500 Ειδικών Φρουρών ; Είναι ένα ερώτημα που πολλοί από αυτούς που έχουν συγκεντρώσει τα κριτήρια και βρίσκονται στη λίστα των 1500 διερωτώνται . Βέβαια οι ενστάσεις έληξαν την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου , αλλά η επιτροπή που εξετάζει τις ενστάσεις πρέπει σαφώς να περιμένει μερικές μέρες γιατί ίσως κάποιοι από απομακρυσμένες περιοχές τις Ελλάδας τις έχουν στείλει με το ταχυδρομείο και εφόσον υπάρχει σφραγίδα των ΕΛΤΑ με ημερομηνία αποστολής 19-09-2019 πρέπει να εξεταστεί γιατί είναι σε ισχύ.
Έντονη δυσαρέσκεια πάντως υπάρχει, γιατί όλοι είναι σε αναμονή για την επόμενη φάση εξέτασης , των ψυχομετρικών τεστ, υγειονομικές εξετάσεις καθώς και τα αθλήματα χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε θα γίνουν και έχοντας υπ όψιν ότι οι περισσότεροι είναι εκτός Αθηνών θα πρέπει να προγραμματίσουν την διαμονή τους . Πάνω από 1500 οικογένειες απλά περιμένουν ένα τηλεφώνημα που θα τους δώσουν τις επόμενες οδηγίες.
Δυσαρέσκεια επίσης έχει εκφραστεί γιατί το 2ο στάδιο της εξέτασης, δεν γίνεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη , με σκοπό να διευκολυνθούν και αυτοί που κατοικούν στην Βόρεια Ελλάδα, αλλά θα γίνουν μόνο στην Αθήνα.
Η ηγεσία πάντως έχει σαν στόχο οι Ειδικοί Φρουροί να ξεκινήσουν την εκπαίδευσή τους το αργότερο 7 Οκτωβρίου .