Δήμος Θεσσαλονίκης – Ο επικεφαλής της δημ. παράταξης “Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική” Γιάννης Κουριαννίδης για Μπουτάρη: Από λαγός, έγινε πλυντήριο της προηγούμενης κυβέρνησης.

Δήμοι Δήμος Θεσσαλονίκης Ελλάδα

Δήμος Θεσσαλονίκης – Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική” Γιάννης Κουριαννίδης για Μπουτάρη: Από λαγός, έγινε πλυντήριο της προηγούμενης κυβέρνησης.

Στην τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Κουριαννίδης χαιρέτησε την ένταξη των κοιμητηρίων της Ευαγγελίστριας στην Ένωση Σημαντικών Κοιμητηρίων Ευρώπης, πρόταση που έκανε κατά την εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβα. Ο κος Κουριαννίδης διευκρίνισε επίσης ότι η δημιουργία ΟΚΑΝΑ στη 2η δημοτική κοινότητα , θα δημιουργήσει προβλήματα και τόνισε ότι τέτοιες δομές δεν πρέπει να γίνονται σε αμιγώς οικιστικές περιοχές.
Τέλος αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην δημάρχου κ. Μπουτάρη , ο οποίος είπε “ότι η προηγούμενη κυβέρνηση δέχτηκε πιέσεις από Αμερική και Γερμανία και γι’ αυτό υπέκυψε”. Ο κος Κουριαννίδης είπε χαρακτηριστικά ότι ο κος Μπουτάρης συνεχίζει να προκαλεί για το θέμα της Μακεδονίας και τόνισε ότι και πριν χρόνια κάποιοι πιέστηκαν και στήθηκαν απέναντι σε στρατιωτικά αποσπάσματα, κάποιοι άλλοι πιέζονταν να αλλαξοπιστήσουν και να αλλάξουν την γλώσσα τους, όμως επέλεξαν να κρατήσουν τις αξίες τους.

Παπαδόπουλος Φάνης