Δήμος Πύδνας-Κολινδρού : 4 υποψηφιότητες ως σήμερα είναι έτοιμες να “ριχτούν” στη μάχη των εκλογών

Δήμοι Ελλάδα

Σιγά σιγά μπαίνει το νερό στο αυλάκι στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού επιτρέποντας μας να έχουμε μια λίγο καλύτερη εικόνα σχετικά με το τι παίζεται εκεί.
Μέχρι στιγμής έχουμε επίσημα 4 υποψηφιότητες :

Ο νυν Δήμαρχος, ο Ευάγγελος Λαγδάρης, ο οποίος θα κάνει ότι περάσει από το χέρι του για να κρατήσει τα χαλινάρια του Δήμου. Κάτι το οποίο είναι πολύ λογικό. Έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις μέχρι τώρα μια από τις οποίες στον Οδηγό Πιερίας.

Ο Παναγιώτης Καζάς, ο οποίος κρατάει στα χέρια του κάποια γερά χαρτιά. Παρόλα αυτά κανείς δεν γνωρίζει αν θα του φτάσουν για να κατακτήσει την καρέκλα του Δημάρχου.. Ο Π. Καζάς έδωσε μέχρι στιγμής μια συνέντευξη στο DION TV αλλά δεν ανακοίνωσε καμία υποψηφιότητα Δημοτικού Σύμβουλου.

Ο Δημήτρης Ζαφείρης, ο οποίος ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του στην εκπομπή της Μαρίας Νικολαίδου στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει επίσημα ονόματα που θα μπουν στο ψηφοδέλτιο του.

Ο Αναστάσιος Μανώλας, ο οποίος μπήκε τελικά σε όλο το σκηνικό αυτό δίνοντας στην δημοσιότητα 3 ονόματα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων.

Ποιος, λοιπόν, δεν δήλωσε ακόμη υποψηφιότητα ;

Περιμένουμε από το ΚΚΕ μια επίσημη δήλωση …

Υπήρχε και κινητικότητα από έναν Περιφερειακό Σύμβουλο αλλά μας έχει όλους στην αναμονή….

Όπως και να έχει το καινούριο σύστημα της απλής αναλογικής δυσκολεύει πολύ τα πράγματα και αφήνει βέβαιο το γεγονός ότι θα πάμε για δεύτερη Κυριακή.

Η ποσόστωση στη συμμετοχή των γυναικών στα ψηφοδέλτια δυσκολεύει τους υποψηφίους Δημάρχους αφού ο συνδυασμός θα πρέπει να έχει 13 γυναίκες.
Κυρίες μου, λοιπόν, ετοιμαστείτε για γερές πιέσεις …. Σας χρειάζονται… Όχι επειδή είσαστε έξυπνες ή επειδή θα μπορείτε να προσφέρετε ικανοποιητικά στον Δήμο … Απλώς σας χρειάζονται για να κλείσουν το ψηφοδέλτιο τους

Ιζαμπέλ Δέδε