ΧΑΝΙΑ : Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του εκπαιδευτικού που εμπλέκεται σε ασέλγεια ανηλίκων αγοριών

Εκαίδευση Ελλάδα Κοινωνία Κυρίως θέματα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 37χρονου ημεδαπού, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Πρόκειται για τον:

Μπονάτος Νικόλαος του Ανδρέα και της Ειρήνης

Μπονάτο Νικόλαο του Ανδρέα και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1983 στα Χανιά Κρήτης

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δέκα (10) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στους αριθμούς, 28210-25802 και 28210-25803, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα ο 37χρονος καθηγητής Αγγλικών φέρεται ότι προσέγγιζε και παρέσερνε ανήλικα αγόρια 11-15 ετών στο σπίτι του και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις.
Ο Νικόλαος Μπονάτος με το πρόσχημα της βοήθειας στην εξ αποστάσεως διδασκαλία πλησίαζε οικογένειες που δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν οικονομικά και τους υποσχόταν να τους βοηθήσει αφιλοκερδώς.

Διαβάστε επίσης :

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τραγωδία πριν λίγο στον Ισθμό της Κορίνθου – 14χρονος έπεσε από ύψος 60 μέτρων

ΠΑΤΡΑ : Οδηγός φορτηγού τραυμάτισε 10χρονη και την εγκατέλειψε τραυματισμένη στο δρόμο – Τον αναζητούν οι αστυνομικές αρχές.