Έκλεισε μια μαύρη σελίδα στην Ήπειρο με την κηδεία του Θόδωρου Νιτσιάκου – Η Μαριλένα Νιτσιάκου, αναλαμβάνει τα “ηνία” της επιχείρησης.

Ο επίλογος μιας μαύρης σελίδας στην Ήπειρο πριν λίγο στην κηδεία του Θόδωρου Νιτσιάκου στον Ιερό Ναό της Περιβλέπτου στη γενέτειρα του, τα Ιωάννινα.
Συγκλονισμένοι οι χιλιάδες εργαζόμενοι που τον θεωρούσαν πατέρα τους, ενώ σε δημόσια κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κόνιτσας, με θέμα την έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου, το Σώμα, ενέκρινε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

«Η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία του Δήμου Κόνιτσας. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας με πλούσια κοινωνική, ανθρωπιστική , οικονομική προσφορά. Το Δημοτικό Συμβούλιο Κόνιτσας προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα και να αποδώσει τη δέουσα τιμή αποφασίζει ομόφωνα: -Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος.

-Να παραστεί ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.

-Να εναποθέσει στέφανο στη μνήμη του εκλιπόντος και να δοθεί χρηματικό ποσό στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Κόνιτσας «Η Θεοτόκος».

-Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Κόνιτσας και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

-Το παρόν ψήφισμα να αναγνωσθεί κατά την εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος».

Όπως όλα δείχνουν η Μαριλένα Νιτσιάκου, αναλαμβάνει τα “ηνία” της επιχείρησης.

Η Μαριλένα Νιτσιάκου που έχει και την εμπορική διεύθυνση της επιχείρησης είχε μιλήσει για την ιστορία του πατέρα της σε σχετική συνέντευξη που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Ο πατέρας της είχε αναλάβει το κομμάτι της παραγωγής, ενώ η Μαριλένα το κομμάτι του μάρκετινγκ αλλά και την εμπορική διεύθυνση. Η ίδια ξεκίνησε την ενασχόληση με την πτηνοτροφία το 2004 βοηθώντας στην οργάνωση της εταιρείας στην Αθήνα. Όπως έχει δηλώσει, το όραμα που είχε ο πατέρας της για την επιχείρηση, είναι και δικό της.

Η κόρη του Θεόδωρου Νιτσιάκου έχει συμβάλλει στην αύξηση της κερδοφορίας της εταιρείας και στο “άνοιγμά” της στις Βαλκανικές χώρες, την Κύπρο, την Ιταλία και τη Βρετανία, αλλά και στην είσοδο στο βόειο κρέας.

“Είμαστε μια ελληνική επιχείρηση που μένει και επιχειρεί σταθερά στην Ελλάδα και στο ελληνικό προϊόν”, δήλωνε η εκπρόσωπος της εταιρείας Νιτσιάκος, Μαριλένα, στους εκπρόσωπους του Τύπου πριν από ένα χρόνο.

“Όντως μπήκα σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, όπως οι συνεργάτες μου με στήριξαν όπως τους στήριξα κι εγώ, με τον τρόπο που μου είχε μάθει ο πατέρας μου. Μαζί διαγράψαμε μια υπέροχη διαδρομή”, λέει η ίδια στη συνέντευξη που είχε δώσει στο SBC, όπου αποκάλυπτε πως πάντοτε ακολουθούσε τις συμβουλές του Θεόδωρου Νιτσιάκου.