Σκληρή γλώσσα από τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Β. Μωυσίδη, με αφορμή την σύλληψη της 90χρονης

Δήμοι Ελλάδα

Με μεγάλη μου θλίψη θα αναφερθώ στη πρόσφατη απαράδεκτη άστοχη, αναλγητική και απάνθρωπη ενέργεια των αστυνομικών του ΑΤ Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης να συλλάβουν μια 90 χρονη γιαγιά που το μόνο έγκλημα που έκανε είναι να πουλάει τερλίκια, τα οποία μόνη της έπλεκε και διέθετε σε διάφορα σημεία για να ζήσει αυτήν και το σύζυγό της.

Μέχρι και αποτυπώματα της πήραν και η κράτηση της διάρκεσε για αρκετές ώρες. Τέτοιες ενέργειες προσβάλλουν βάναυσα την ΕΛ.ΛΑΣ, την φυσική ηγεσία πρωτίστως και φυσικά τους Αστυνομικούς στο σύνολο τους που ενώ παράγουν υπηρεσίες με αυτές τις συμπεριφορές και ενέργειες, μας πάνε πολλά χρόνια πίσω .

Δυστυχώς σε μια Αστυνομία που πραγματικά λειτουργεί χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού, ψυχισμού και ανθρώπινης ευαισθησίας.

Κρίμα Κύριοι πολύ κρίμα το παρεμπόριο, το λαθρεμπόριο είναι εδώ στο κέντρο της πόλης, στις πλατείες και στα πάρκα. Δεν έχετε το σθένος και την παλικαρίσια στάση να επιβληθείτε εκεί που πρέπει γιατί οι εντολές άνωθεν είναι περίεργες;

Αφήστε τους ανήμπορους γέροντες να ζήσουν με όση αξιοπρέπεια τους έμεινε. Την αναλγησία σας και τον τσαμπουκά σας να το δείξετε εκεί που πρέπει και εγώ θα είμαι σθεναρά κοντά σας. Όχι σε αυτές τις ενέργειες φτάνει η ανοησία . Φτάνουν οι προκλήσεις και οι αστοχίες .Έλεος!!!