Μωυσίδης: «Όταν αφήνεται η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της, φαίνεται πολύ καλά ότι μπορεί»

Δήμοι

Στο έργο της αστυνομίας αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Μωυσίδης και στο γεγονός ότι εξιχνίασε υποθέσεις κλοπών και ληστειών που διαπράττονταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην αστυνομία για το έργο που επετέλεσε. Τέτοιου είδους ενέργειες είναι αξιοθαύμαστες και αποδεικνύουν τη χρησιμότητα της αστυνομίας και της σημασίας του ρόλου της. Κι αυτό διότι η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί το ζητούμενο και ένα από τα σημαντικότερα αγαθά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του συνδυασμού “ΘεσσαλοΝΙΚΗ των πολιτών”.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης προχώρησαν στην εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, η οποία φαίνεται να εμπλέκεται σε ληστείες και κλοπές εις βάρος πολιτών.

Τα μέλη της εν λόγω οργάνωσης είχαν πραγματοποιήσει πάνω από 40 κλοπές και ληστείες, οι περισσότερες εκ των οποίων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν 17 άτομα.

«Τέτοιες επιτυχημένες επιχειρήσεις όπως αυτή δείχνουν ότι αν συστρατευτούν οι μεγάλες δυνάμεις που κρύβει η πόλη, όλα είναι εφικτά. Είναι απαραίτητη η δημιουργία μίας αξιόπιστης δημαρχίας που νοιάζεται για τον πολίτη, τον υπηρετεί και θέτει ως γνώμονα το συμφέρον της πόλης και όχι τις κομματικές σκοπιμότητες. Το στοίχημα του παρόντος αλλά και του μέλλοντος θα κερδηθεί μέσα από την εμπιστοσύνη ανάμεσα στη διοίκηση και τον πολίτη. Όταν η συντεταγμένη πολιτεία αποφασίζει να δώσει λύσεις σε τέτοιου είδους θέματα όπως η ασφάλεια του πολίτη, φαίνεται πολύ καλά ότι μπορεί», επεσήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Μωυσίδης.