Δήμος Πύδνας-Κολινδρού: Η κατάρα του κόμβου Μεθώνης

Δήμοι Ελλάδα

Αυτός ο κόμβος, που συνδέει την εθνική οδό με την ΠΕΟ Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, υπάρχει εδώ και 40 χρόνια…. Σε όλα αυτά τα χρόνια ζήτημα να φωτιζόταν σωστά στην ΠΕΟ πάνω από 2 συνεχόμενους μήνες!!! Αντιθέτως, έτυχε να μείνει εντελώς στο σκοτάδι για μήνες πριν αποφασίσει η αρμόδια αρχή να ασχοληθεί με το θέμα αυτό και μόνο μετά από έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων της γύρω περιοχής!!

Δεν πέρασαν πολλές εβδομάδες και πάλι άρχισαν να σβήνονται μια μετά από την άλλη οι λάμπες στις περίφημες κολόνες αυτές !!

Τώρα όλο το δεξί τμήμα προς Παλιό Ελευθεροχώρι είναι στο σκοτάδι !!!

Εδώ, δικαίως, μπορεί να θέτει κανείς το ερώτημα : » Τι φταίει επιτέλους και χαλάνε αυτές οι λάμπες κάθε λίγο και λιγάκι ; »

Απάντηση :

Ίσως η κακή ποιότητα των λαμπτήρων
Ίσως η κακοτεχνία των εγκαταστάσεων
Μήπως θα έπρεπε να το ερευνήσει η αρμόδια Αρχή ; Έτσι, απλά, να τελειώνουμε με αυτήν την κατάρα !!

Προσωπικά θέτω ένα ακόμη ερώτημα : Τόσοι περνάνε από εκείνο τον δρόμο, ειδικά τώρα με τις εκλογές μέχρι αργά κυκλοφορούν όλοι οι υποψήφιοι. Κανείς δεν το είδε ; Κανείς δεν το παρατήρησε ; Κανείς δεν ειδοποίησε ;

Ας είμαστε λίγο θετικοί και ας υποθέσουμε ότι κάποιος ( ευσυνείδητος Δήμαρχος, Δημοτικός Σύμβουλος, Βουλευτής, Υποψήφιος ) έχει ενημερώσει την αρμόδια Αρχή : ακόμη να ενεργοποιηθεί και να στείλει συνεργείο για την επίλυση του προβλήματος ;

Από το να τρέξουν για τις εκλογές ( Δημοτικές, Περιφερειακές και σε λίγο Βουλευτικές ) μου φαίνεται πως δεν προλαβαίνουν πια να υπηρετήσουν σωστά το αξίωμα τους !!!

Τι να κάνουμε εμείς εδώ στον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού, μαθημένοι είμαστε στο σκοτάδι !!!

Αλλά σαν να άκουσα ότι θα υπάρχει μια »Λάμψη » αυτές τις μέρες …..

Ιζαμπέλ Δέδε