ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ: ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΟΥΛΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ για έναν “ΔΗΜΟ για ΟΛΟΥΣ”

Δήμοι Ελλάδα

Την απόφασή του να συστρατευθεί, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την δημοτική παράταξη «ΔΗΜΟΣ για ΟΛΟΥΣ» του σημερινού δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρου Σούλα, έλαβε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ελεύθεροι» κος Φάνης Παπαδόπουλος.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί επέλεξε να μην είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος αφού πλέον με τον Κλεισθένη ευνοεί και επιβάλει μελλοντικές συνεργασίες ο κος Παπαδόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά:

Ο νέος νόμος είναι καταρχάς η «ταφόπλακα» της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα δούμε πανελλαδικά τραγελαφικά γεγονότα να συμβαίνουν, από εκβιασμούς μέχρι «κολοτούμπες» , η επιλογή της συστράτευσης έγινε με γνώμονα το καλό του δήμου μας , ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι άχαρος και επειδή ποτέ δεν μπαίνω σε διαδικασία μετεκλογικής συνεργασίας με αντάλλαγμα , αποφάσισα να ενώσω σήμερα τις δυνάμεις μου , την 10ετή εμπειρία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση και την 30ετή εμπειρία μου από τον χώρο της δημοσιογραφίας.

Γνωρίζω και την κάθε πέτρα στον Εύοσμο, έχω περπατήσει το κάθε στενό του 2ου μεγαλύτερου δήμου της Μακεδονίας Θράκης. > και συνέχισε < πάντως το βασικό κριτήριο της επιλογής μου ήταν ότι ο Πέτρος Σούλας λειτούργησε με χαρακτηριστική διαφάνεια σε όλα τα θέματα και ιδικά στα οικονομικά.
Πράγμα που είχα πολλά χρόνια να δω, από την εποχή του Παναγιώτη Αλεξανδρίδη και του Σταμάτη Διονυσίου.

Την διετία 2011 έως και 2012 ήμουν πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης Ευόσμου και αυτό που διαπίστωσα όταν ανέλαβα ήταν ότι η προηγούμενη διοίκηση χρωστούσε παντού , αλλά το σημαντικότερο είναι ότι χρωστούσε στους εργαζόμενους μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές περίπου 2,5 εκατομμύριά ευρώ, εκτός από το δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων δεν πλήρωσαν τους εργαζόμενους περίπου για 4 χρόνια, εκτός από «κάποιους» δικούς τους.

Όταν αποχώρησα με την λήξη της θητείας μου , οι εργαζόμενοι καθώς και οι ασφαλιστικές εισφορές είχαν κατέβει στις 500 χιλιάδες περίπου και εννοείται ότι δεν δημιουργήσαμε ούτε ένα καινούργιο χρέος προς τους προμηθευτές και προς τα ασφαλιστικά ταμεία τα οποία πληρώθηκαν στην ώρα τους. Επίσης σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους όπου είχα και την ευθύνη των εκδηλώσεων , δεν δημιουργήσαμε κανένα χρέος , απεναντίας πληρώσαμε και τις οφειλές των προηγούμενων χρόνων, ώστε να μπορούν να μην ασφυκτιούν .

Δεν υπήρξε ούτε ένα παράπονο από κανέναν σύλλογο για την συμπαράσταση της δημοτικής επιχείρησης προς αυτούς και η συνεργασία μας ήταν άψογη. Λειτούργησα με πλήρη διαφάνεια προς όλους τους συλλόγους χωρίς ποτέ να πω ότι υπάρχουν οι «δικοί» μας σύλλογοι και οι «άλλοι», όπως έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις σε Εύοσμο και Ελευθέριο Κορδελιό.

Αυτά τα λέω γιατί θέλω να δείξω τον τρόπο που διοίκησα την Δημοτική επιχείρηση και δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν όλα τα θέματα του διοικητικού συμβουλίου περνούσαν ομόφωνα αν σκεφτεί κάποιος ότι στο διοικητικό συμβούλιο υπήρχαν μέλη και από την αντιπολίτευση.

Παπαδόπουλος Θεοφάνης

Παπαδόπουλος Θεοφάνης.Δήμος για όλους με τον Πέτρο Σούλα.

Gepostet von Net News am Samstag, 18. Mai 2019

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1963 στο Σαρλερουά Βελγίου από μετανάστες γονείς με καταγωγή από τα Κύργια Δράμας.

Κατοικώ στον Εύοσμο από το 1992.

Είμαι παντρεμένος με την Αθηνά Ιωαννίδου εκπαιδευτικό (2ο Γυμνάσιο Ευόσμου) και έχω 2 παιδιά τον Παύλο 23 ετών και την Σοφία 18 ετών.

Είμαι δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Ο Πολίτης » Από το 1995 έως το 2001 ήμουν μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού τύπου Μακεδονίας-Θράκης και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων.

Από το 2002 έως και το 2011 ήμουν Γενικός Γραμματέας της Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ (Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας Θράκης).

Συνιδιοκτήτης στο θρυλικό «Ράδιο Ακρόπολις» και διευθυντής ειδήσεων από το 1987-1993. Έχω συνεργαστεί με πολλά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης κάνοντας εκπομπές με θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Από το 1994 εκδίδω την ανεξάρτητη μηνιαία κοινωνική και πολιτική εφημερίδα «Ο Πολίτης »

Από το 1996 έως το 2001 είχα εκδόσει την δεκαπενθήμερη εφημερίδα «Δυτικός Κόσμος» με θέματα και ρεπορτάζ από τις δυτικές συνοικίες τις Θεσσαλονίκης.

Το 2005 δημιούργησα το ενημερωτικό site «politispress.gr» με ειδήσεις, άρθρα και σχόλια από τον κόσμο και την Ελλάδα.

Είμαι Σύμβουλος Έκδοσης στα γαστρονομικά περιοδικά «Sorbet» και «Import».

Από το 1994-2000 ήμουν Υπεύθυνος Τύπου του Σ.Ε.Ε.Β. Ευόσμου (Σύνδεσμος Εμπόρων Επαγγελματιών & Βιοτεχνών). Από το 2000-2005 ήμουν Γενικός Γραμματέας στον Σ.Ε.Ε.Β. Ευόσμου.

Το 2010 για πρώτη φορά ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και εκλέχτηκα. Από το 2011 έως και τον Φεβρουάριο του 2013 ήμουν πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου.

Από το 2011 έως τον Φεβρουάριο του 2013 ήμουν μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Από το 2011 έως το 2012 ήμουν μέλος του Συνδέσμου Κοιμητηρίων Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Το 2014 ήμουν υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Το 2015 εκλέχτηκα γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου για 2 χρόνια όπου και έληξε η θητεία μου χωρίς να θελήσω να διεκδικήσω και την επόμενη θητεία.

Είμαι διαχειριστής της μεγάλης τράπεζας αίματος «Ο Πολίτης». Από τον Απρίλιο του 2016 είμαι Πρόεδρος Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας Θράκης.