Δήμος Κορδελιού Ευόσμου – Η Σοφία Τριανταφυλλίδου εκ νέου Πρόεδρος στα ΚΑΠΗ και Παιδικούς Σταθμούς ;

Δήμοι Ελλάδα Πολιτική

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου – Η Σοφία Τριανταφυλλίδου εκ νέου Πρόεδρος στα ΚΑΠΗ και Παιδικούς Σταθμούς ;

Με την χθεσινή ανάρτησή της στα social media η κ. Τριανταφυλλίδου Σοφία φαίνεται να έχει «εξασφαλίσει» την επανατοποθέτησή της ως πρόεδρος στα ΚΑΠΗ και στους Παιδικούς Σταθμούς στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου και για την νέα περίοδο . Η Σοφία Τριανταφυλλίδου είναι ήδη πρόεδρος με την διοίκηση του σημερινού δημάρχου Πέτρου Σούλα έως 31 Αυγούστου 2019 συμπληρώνοντας 4 χρόνια επιτυχημένης πορείας.
Προφανώς η εμπειρία της ήταν αυτό που οδήγησε τον νέο δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό να στηρίξει αυτή την επιλογή και φαίνεται ότι η απόφαση είναι αποκλειστικά δικιά του αφού ως γνωστόν ο Αλέκος Μανδαλιανός (πατέρας του δημάρχου και νυν δημοτικός σύμβουλος) , αλλά και ο Ευστάθιος Λαφαζανίδης , δεν μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την κ. Τριανταφυλλίδου.
Σημαντικό επίσης γεγονός είναι ότι η κα Τριανταφυλλίδου τάχθηκε με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό την 2η Κυριακή των εκλογών, καθώς επίσης ότι η σύζυγος του δημάρχου από την θέση της προϊσταμένης σε παιδικό σταθμό του δήμου μπόρεσε να διαβεβαιώσει για το έργο που έχει επιτελέσει η πρόεδρος.
Εν αναμονή λοιπόν των επισήμων αποφάσεων αν και η κα Τριανταφυλλίδου όπως γράφει στην ανάρτησή της, σχεδιάζει ήδη τις μελλοντικές εκδρομές των ΚΑΠΗ του δήμου

Παπαδόπουλος Φάνης

Κοινοποιήστε το άρθρο:
error